Marţi, 19 martie 2024 - 6:43:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


La Ploieşti, funcţia doboară gradul!


20 mai 2019

Dacă până acum zicala din titlu era valabilă doar în armată sau poliţie, este mai nou aplicată şi-n alte instituţii ale statului. Spre exemplu, mai nou contabila şi jurista sunt mai importante decât directorul. Nu trebuie să ne mirăm, că până acum consilierul personal era mai puternic decât directorul, dar elanul pe care l-au luat cele două angajate este incredibil. Toate deciziile sunt luate de domniile lor, iar directorii doar se supun. Cele două decid cine ce salariu primeşte, cine va avea contract pe perioadă nedeterminată sau determinată sau când se vor da salariile. Se aude că cele două funcţionează după o reţetă de şantaj, ameninţând pe toată lumea cu diverse facturi şi chitanţe nu tocmai ortodoxe.

Şi totuşi, pe principiul că ulciorul nu merge de prea multe ori la apă, se aude că cele două ar cam fi implicate în ceva dosare penale care le-ar putea cauza mari probleme în perioada imediat următoare.

Şi pentru că se tot spune că cele două dictatoare sunt stăpâne peste toată instituţia şi nimeni nu are curaj să le pună la punct, ne-am gândit ca în perioada următoare să vă dezvăluim, ca de obicei, în exclusivitate şi cu documente oficiale, ce "vrăji" au mai făcut cele două doamne din administraţia locală.

Nu de alta, dar când te lauzi că ai la picioarele tale un oraş întreg mai trebuie să şi demonstrezi acest lucru....



Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro