Marţi, 19 martie 2024 - 1:25:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Proiectele europene, trecute pe linie moartă la Ploieşti! Terminalele multimodale şi prelungirea Libertăţii nu mai prezintă interes!


8 ianuarie 2021

Proiectele finanţabile prin fonduri europene, care au făcut să curgă destul de multă cerneală în timpul administraţiei Adrian Dobre, nu mai prezintă interes pentru actuala conducere a Primăriei Ploieşti.

Surse din Primărie susţin că s-au oprit (temporar, e drept) demersurile obţinerii finanţării pentru proiectele privind terminalele multimodale din zona Nord şi din zona Cantacuzino, dar şi pentru un alt proiect îndrăzneţ, străpungerea Libertăţii, proiect care urma să asigure o legătură mai rapidă între Gara de Sud şi cea de Vest.

Probabil că banii europeni nu sunt atât de simplu de...mutat dintr-un buzunar în altul, supravegherea fiind mult mai strictă, şi nu sunt atât de atractivi.

În aceste condiţii, ne întrebăm dacă liderii PNL (atât judeţeni, cât şi cei de la nivel naţional) vor retracta laudele la adresa fostului edil Adrian Dobre, pe care îl lăudau că a atras fonduri europene la un nivel asemănător cu cel al Clujului sau Oradei...

Domnule Rareş Bogdan, cum rămâne cu banii europeni aduşi la Ploieşti?

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro