Marţi, 19 martie 2024 - 12:47:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Concert caritabil pentru Spitalul de Pediatrie Ploieşti! Codin Maticiuc şi MRS Residence se asociază pentru extinderea şi modernizarea UPU!


3 octombrie 2022

 

Un concert caritabil va fi organizat în primăvara viitoare la Ploieşti, iar fondurile strânse din vânzarea biletelor, dar şi din sponsorizări, vor fi folosite pentru extinderea şi modernizarea unităţii de primiri urgenţe a Spitalului de Pediatrie. 

Iniţiativa aparţine companiei MRS Residence, care a început un parteneriat cu Fundaţia Metropolis condusă de Codin Maticiuc, fundaţie care derulează campania ”Spitale publice din bani privaţi”. 

Într-o conferinţă de presă, organizată la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti dr Anca Miu, directorul spitalului, Dan  Aldea, director executiv MRS Residence şi Codin Maticiuc, preşedintele Fundaţiei Metropolis, au vorbit fiecare despre acest parteneriat, menit să vină în ajutorul micuţilor bolnavi din judeţul Prahova, dar şi din judeţele limitrofe. 

”Până la realizarea unui spital municipal nou avem nevoie de o nouă cameră în care să primim copiii şi părinţii. Actuala unitate de primiri urgenţe nu face faţă afluxului mare de pacienţi, care a ajuns anual la peste 40.000 de persoane” a declarat managerul Spitalului de Pediatrie, dr. Anca Miu, care a precizat că în anul 2019, suma necesară extinderii era de aproximativ 100.000 de euro. 

”Suntem datori să ne implicăm în comunitate şi am ales acest proiect, alături de Fundaţia Metropolis a lui Codin Maticiuc, care derulează proiecte similare în mai multe oraşe din ţară. Vom face tot ce depinde de noi pentru ca spitalul de copii să aibă o unitate de primiri urgenţe modernă” a afirmat Dan Constantin Aldea, directorul executiv MRS Residence.  Aldea a anunţat că firma pe care o reprezintă nu va participa la selecţia de oferte pentru desemnarea constructorului care va realiza extinderea UPU Pediatrie.

”Când am aflat că o firmă din Ploieşti este dispusă să facă acest proiect, am acceptat imediat să dublez suma strânsă din conturile fundaţiei mele. Intenţionăm să organizăm la Ploieşti un super-concert, cu artişti care sunt deja ambasadori ai proiectului nostru pentru modernizarea spitalelor de stat cu fonduri private. Încă nu am definitivat lista celor care vor urca pe scenă, dar vă pot spune că Teo Rose, de exemplu, şi-a manifestat dorinţa de a cânta gratuit, la Ploieşti, pentru spitalul de copii”, a spus şi Codin Maticiuc.

Detaliile despre concert vor fi anunţate în perioada următoare. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro