Sâmbătă, 4 aprilie 2020 - 5:41:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Apa pentru toţi localnicii comunei Măgurele


20 octombrie 2014

Toate gospodăriile comunei Măgurele beneficiază de alimentare cu apă. Ultima etapă a alimentării cu apă a localităţii a fost inaugurată în prezenţa primarului Vasile Diaconu şi a lui Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

La eveniment au participat şi parlamentarii Daniel Ioniţă şi Răzvan Tănase, precum şi consilierii judeţeni Rareş Enescu şi Cătălin Niţă.

Această ultimă etapă a constat în instalarea unei conducte de transport apă cu o lungime de 1.156 metri şi diametru de 14 cm, care face legătura între  staţia de pompare din satul Făget (comuna vecină, Gura Vitioarei) şi rezervoarele de acumulare de apă amplasate în satul Coada Malului. Pentru îmbunătăţirea capacităţii de transport s-a separat refularea pompelor, astfel încât două pompe vor alimenta rezervorul de 400 mc, iar celelalte două vor alimenta cele două rezervoare de 200 mc fiecare, construite în 2011.

Peste 1.600 de gospodării, 28 de agenţi economici şi patru instituţii publice din localitate vor  beneficia de această investiţie. Valoarea investiţiei a fost de 530.000 lei, iar lucrarea a finanţarea a fost asigurată printr-un parteneriat între Consiliul Judeţean şi comuna Măgurele.

Şi pentru ca evenimentul să fie complet, primarul Diaconu i-a invitat pe cei prezenţi să planteze pomi fructiferi în zona bazinelor proaspăt inaugurate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(470 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Servicii medicale de calitate la standarde europene
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 1 aprilie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro