Joi, 28 martie 2024 - 12:46:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova se pregăteşte de iarnă


8 decembrie 2012

Mircea Cosma,preşedintele Consiliului Judeţean Prahova,  a avut o întâlnire cu operatorii care se ocupă de deszăpezirea  drumurilor judeţene, pentru a se asigura ca sunt pregătiţi de intervenţie în cazul în care în zilele următoare va ninge şi în judeţul nostru.

În urma analizei istoricului efectelor produse de fenomenele meteo pe perioada iernilor anterioare, au fost stabilite sectoarele de drumuri judeţene pe care se produc în mod frecvent blocaje ca urmare a căderilor masive de zăpadă şi a viscolului. Astfel,  preşedintele Cosma le-a cerut operatorilor să fie atenţi mai ales în zonele Valea Doftanei, Proviţa de Sus Proviţa de Jos, Predeal Sărari, Secăria, Talea, unde sunt probleme de fiecare data din cauza zonei greu accesibile. Totodată, o atenţie specială se va acorda pasajului de la intrarea Tătarani şi a drumului DJ 102 care asigură traficul spre Spitalul Judeţean.

Operatori au dat asigurări că sunt pregătiţi cu echipamente, tehnică şi resurse umane pentru a interveni în orice moment.

Judeţul Prahova a fost împărţit în sapte zone pentru desăpezire pe care vor acţiona cinci operatori cu 94 de utilaje.

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ninsoare şi vânt valabilă de sâmbătă de la ora 18:00 până duminică la ora 21:00. Vor fi ninsori în zonele de munte şi cantităţi mari de precipitaţii în toată ţara.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro