Marţi, 23 aprilie 2024 - 1:13:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Avocatul Botez îi cere demisia primarului Adrian Dobre printr-o scrisoare deschisă


14 noiembrie 2018

Într-o scrisoare deschisă avocatul George Botez îi cere demisia primarului Adrian Dobre, acuzându-l printre altele că a distrus Ploiestiul.

Domnule Adrian Dobre,

Nu mă voi adresa cu apelativul “primar” deoarece aş da dovadă de prea mult formalism, iar prestaţia dumneavoastră nu a făcut dovada că sunteţi, într-adevăr, primar.

Am ascultat, la îndemnul unor prieteni, frânturi din conferinţele de presă pe care le-aţi ţinut. Mă aşteptam ca în ultima parte a primului şi ultimului mandat de primar să aveţi epifaniile necesare rezolvării problemelor fundamentale ale Ploieştiului, deoarece de un proiect de dezvoltare a urbei, de viziune, evident că nu vă mai suspectează nimeni. Va justificaţi fiecare intervenţie în faţa presei cu acelaşi laitmotiv : eu, băieţaşul bun şi cuminte, vreau, dar lupul cel rău, majoritar în consiliu, nu mă lasă. Mandatul dumneavoastră ca primar tinde să devină tot mai mult un fel de Scufiţa Roşie a administraţiei locale. Numai că Scufiţa este, de această dată, portocalie şi vopsită în galben-albastru.

Dacă aţi fi ieşit public şi aţi fi întins o mâna deschisă către consiliul local, nimeni nu v-ar fi refuzat într-un dialog pentru Ploieşti. Dar mâna dumneavoastră a fost ridicată doar pentru a arata pumnul, ascunzându-va în spatele acestei teze false, a unei majorităţi politice pe care o consideraţi ostilă. Aţi avut drept studiu de caz situaţia mentorului Băsescu Traian. Numai că marinarul, spre deosebire de dumneavoastră, emitea ideile, le punea în practică, făcea strategii, nu copia cu sârguinţa copilului care nu prea se duce la şcoală, dar ar vrea să ia premiu.

V-aţi inclus imoral pe schemele financiare ale proiectelor europene cu care se chinuie primăria, pentru a va crea avantaje financiare personale prin mărirea salariului, v-aţi hrănit camarila politică cu posturi în administraţie, deşi până şi dumneavoastră ştiţi că nu prea aveţi ce să le cereţi. Aţi cheltuit pe studii de toate felurile banii pe care i-am fi putut folosi în alte scopuri, în interesul ploieştenilor. Şi a celor care v-au votat, cât şi a celor care nu v-au votat. Aţi distrus tot ce înseamna servicii publice în Ploieşti : curăţenie, încălzire, iluminat. Ati dus Ploiestiul in faliment şi aţi făcut Ploieştiul de râs !

Ce faceţi dumneavoastră în plan politic este opţiunea dumneavoastră. Aş spune, exclusiv. Însă, prin ceea ce faceţi, puneţi în pericol grav Ploieştiul şi ploieştenii şi asta nu se iartă ! Iar asta va obligă la o demisie urgentă. Era să spun “de onoare”, dar simt că aş fi sărit calul !

Tocmai de aceea, domnule Dobre Adrian, dacă prin absurd, peste noapte aţi devenit bărbat politic, vă somez să prezentaţi public toate proiectele având semnătură Dobre Adrian pe care majoritatea politică din consiliul local Ploieşti vi le-a blocat. Cu subiect şi predicat. Şi să ne lămuriţi şi pe noi când va fi gata spitalul promis ploieştenilor. Cel care a fost idea de campanie a doctorului Nica, fostul dumneavoastră consilier personal pe care l-aţi mazilit de frică, pe motive de competenţă net superioară consiliatului. Nu de alta, dar ne întreabă cetăţenii.

Av George Botez
Cetăţean al Ploieştiului


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro