Vineri, 17 septembrie 2021 - 12:41:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

FOTO Ministrul Educaţiei Monica Anisie în vizită la Măgurele!


11 august 2020

În Prahova, şcoala va începe pe data de 14 septembrie, iar autorităţile locale şi centrale doresc ca elevii să fie fizic prezenţi la debutul anului şcolar. În plus fiecare elev va primi la debutul anului şcolar câte o tabletă, licitaţia în acest sens fiind aproape finalizată.

Anunţul a fost făcut de către Monica Anisie, ministrul Educaţiei, care a avut o întâlnire cu autorităţile locale dar şi cu profesorii din comuna prahoveană Măgurele.

Ministrul a participat şi la o discuţie despre educaţie, discuţie la care au participat mai mulţi primari şi candidaţi la funcţia de primar din localităţile de pe Valea Teleajenului. Au fost reprezentate localităţile: Boldesti Scaieni, Gura Vitioarei, Predealul Sarari, Soimari, Cerasu si Starchiojd

Monica Anisie a fost extrem de încântată de dotările unităţilor de învăţământ din Măgurele şi a asigurat cadrele didactice de tot sprijinul său pentru asigurarea unui act educaţional de calitate şi în maximă siguranţă pentru copii.

La finalul vizitei, ministrul Educaţiei, care a fost însoţiţă în Prahova de deputatul George Ionescu, şi-a exprimat dorinţa de a participa la deschiderea noului an şcolar la Măgurele, fiind încântată să descopere că în judeţul nostru educaţia reprezintă o prioritate.
 
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(1614 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 septembrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro