Duminică, 28 aprilie 2024 - 11:50:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO/ VIDEO Prahovenii au dus tricolorul românesc, de 1 decembrie, la Budapesta


1 decembrie 2021

Mândria de a fi român se simte în orice colţ al acestei lumi. Iar dacă îţi iubeşti ţara, 1 decembrie poate fi sărbătorit oriunde. Au demonstrat-o un grup de prahoveni care au arborat drapelul românesc la Budapesta, chiar de Ziua Naţională a României.

Din grupul de turişti prahoveni care a sărbătorit 1 decembrie în capitala Ungariei a făcut parte şi Vasile Diaconu, primarul comunei prahovene Măgurele, care dea lungul timpului a demonstrat că îşi iubeşte cu adevărat ţara, iar acest lucru nu este doar o lozincă populistă.

"Cu un grup de prieteni am plecat la Budapesta în aceste zile libere, dar nu puteam uita România şi nu puteam să nu sărbătorim Ziua Naţioanală aşa cum se cuvine. Tricolorul merge cu mine în toate călătoriile pe care le fac, fie că vorbim despre Basarabia sau despre Franţa, Austria sau Ungaria. Am demonstrat că tricolorul nostru poate sta şi în faţa Parlamentului Ungariei şi că românii nu ţin cont de locul în care se află pentru a cinsti aşa cum se cuvine ziua de 1 Decembrie", ne-a spus Vasile Diaconu.
 













 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro