Joi, 28 martie 2024 - 11:33:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primăria Sinaia îi răspunde unui contribuabil după...12 ani!


7 aprilie 2017

Primăria Sinaia a răspuns unei solicitări venite din partea unui cetăţean la 12 ani după ce acesta depusese actul la registratura instituţiei, relatează adevarul.ro. 

În vârstă de 42 de ani, Horia Petrovanu a trimis o notificare adresată Primăriei Sinaia în data de 21 septembrie 2005, pentru a lămuri situaţia unor imobile moştenite de la străbunicii săi.

În mod normal, răspunsul ar fi trebuit să vină într-un termen legal de 30 de zile, însă tânărul a primit răspunsul abia acum, după 12 ani, în data de 31 martie 2017.

“Am şi uitat că depusesem solicitarea. M-a sunat soţia sa-mi spună că a primit un plic de la Primăria din Sinaia şi că nu ştie despre ce ar putea fi vorba. Când mi-a citit-o am început să râd. Era un răspuns la o cerere pe care eu o trimisesem prin 2005! La acea dată eu rugasem un avocat să se ocupe de situaţia unor clădiri care s-au aflat în proprietatea străbunicilor mei şi pe care le confiscase regimul comunist. Intenţionam să aflu dacă pot fi despăgubit într-un fel, fie cu un alt teren, fie în bani, având în vedere că acele imobile au fost dărâmate între timp, iar în locul lor a fost contruit un hotel. Nu-mi făceam prea mari speranţe, dar am zis să încerc”, a povestit Horia Petrovanu pentru adevarul.ro.

„În răspunsul Primăriei, venit după 12 ani, am fost anunţat că notificarea mea a fost tardiv formulată”, a mai explicat bărbatul, care în prezent lucrează în afara ţării.

În acelaşi document, Horia Petrovanu este înştiinţat că are drept de contestaţie 30 de zile, în caz că este nemulţumit de răspunsul Primăriei din Sinaia. Însă acesta a precizat că nu va contesta răspunsul pentru că nu mai are răbdare să mai aştepte încă 12 ani de zile.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro