Vineri, 29 martie 2024 - 3:34:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şefii CSM Ploieşti mint Consiliul Local Ploieşti în actele oficiale! FOTO


5 noiembrie 2018

Problemele de la CSM Ploieşti par a nu se mai sfârşi vreodată. O privire mai atentă aruncată  pe Expunerea de Motive a Proiectul de Hotărâre de Consiliu Local prin care era rectificat bugetul clubului sportiv în luna septembrie 2018 demonstrează că nu mai există nicio limită!

Analizăm informaţiile oferite aleşilor locali cu privire la Secţia de Fotbal a CSM Ploieşti, secţie care demonstrează zilnic că este un sac fără fund pentru banii municipalităţii. Expunerea de Motive este semnată de către directorul Cristi Nica, de directorul adjunct Melania Dragomir şi de către Luminiţa Albu, Şef Serviciu Financiar-Contabil.

Comparând datele prezentate în documentul menţionat, document aflat pe siteul Primăriei Ploieşti, şi informaţiile de pe siteul CSM Ploieşti, rămânem uimiţi şi ne întrebăm cine minte şi de ce sunt acceptate aceste minciuni.

Conform Expunerii de Motive, Secţia Fotbal are 10 antrenori angajaţi, dar conform informaţiilor noastre, Mario Nicolae, Florian Nicolae şi Mihail Nicolescu lucrează deja la alte cluburi.

Conform siteului CSM Ploieşti, secţia Fotbal are următoarele grupe:

Juniori A - 20 de jucători legitimaţii (cel puţin 4 sunt oficial legitimaţi la alte cluburi!!!)- antrenor Lucian Catinca

Juniori B- 28 de jucători legitimaţi (5 joacă deja la alte cluburi!!!) - antrenor Dragoş Negraru

Juniori D- 22 jucători legitimaţi- antrenor Gheorghe Mârzea

Juniori E- 15 jucători legitimaţi antrenor Marcel Catinca

Iniţiere- 43 jucători legitimaţi antenor...acelaşi Lucian Catinca!


Un calcul simplu arată că sunt... 4 antrenori!!!! .. Deci? Unde sunt restul antrenorilor şi de ce este nevoie de 10 antrenori pentru 128 de copii presupus legitimaţi! Cine încasează salariile antrenorilor care apar doar fictiv în acte?

Având în vedere că Secţia Fotbal este în ultima perioadă protagonista mai multor scandaluri (jucători folosiţi pe fals în meciuri oficiale, jucători folosiţi în timpul suspendărilor), dar şi că rezultatele echipelor sunt mai mult decât dezastruoase, aşteptăm un punct de vedere oficial al clubului în legătură cu toate aceste situaţii. De asemenea ne dorim un punct de vedere al Comitetului de Coordonare care nu credem că acceptă astfel de practici

De la începutul anului, secţia de fotbal a CSM Ploieşti a cheltuit peste 600.000 de lei, 3/4 din aceşti bani mergând spre salariile antrenorilor. Echipele CSM Ploieşti ocupă ultimele locuri în clasamentele competiţiilor în care sunt înscrise, în contractele antrenorilor neexitând clauze de performanţă

Cristian Nica, directorul CSM Ploieşti, este şi membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Acesta se ocupă de delegarea arbitrilor în diverse eşaloane ale competiţillor naţionale din fotbal, deşi CSM Ploieşti este afiliată la FRF.





 







 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro