Sâmbătă, 26 octombrie 2024 - 7:28:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Andrei Volosevici, reţinut de procurori, în ultima zi de primar al Ploieştiului! Încă trei persoane au primit mandat de retinere pentru 24 de ore


25 octombrie 2024



Andrei Volosevici si-a petrecut ultima zi ca primar al Ploiestiului, dând explicaţii procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiesti, într-un dosar în care a fost numit iniţial ca fiind "suspect". El a iesit de la audieri după miezul nopţii, însoţi de jandarmi si condus, cel mai probabil în Arestul Preventiv de la Câmpina. 

Surse din anchetă susţin că alături de primar au mai fost reţinute alte trei persoane, printre acestea si jurnalistul local Cătălin Stavri, un personaj extrem de apropiat de Volosevici în toţi cei patru ani de mandat. 

CITESTE SI   Final de mandat cu declaraţii la Parchet pentru Andrei Volosevici! Ce acuzaţii îi aduc procurorii primarului Ploiestiului 

Având exemplul unui prim mandat de primar înfloritor, ploiestenii l-au votat în 2020 pe Andrei Volosevici cu o majoritate covârsitoare. A fost cea mai proastă decizie, pentru că Ploiestiul a fost dus de răpă, existând foarte multe probleme. Munţi de gunoaie pe străzi, luni întregi fără apă caldă, căldură pe sponci, certuri, scandaluri, personaje apropiate primarului teleportate în funcţii cheie. Cam asa ar putea fi caracterizat al doilea mandat al unui politician tânăr care a schimbat partidele ca pe sosete, neezitând să plece acolo unde considera că îi va fi bine din punct de vedere personal. 

Suntem curiosi ce reacţie vor avea liderii PSD Prahova care au fost extrem de mândri atunci când au reusit să îl racoleze pe Volosevici. 

Persoanele reţinute vor fi conduse în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


FOTO: Observatorulph.ro 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 octombrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro