Vineri, 29 martie 2024 - 8:41:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Târgul de turism ExpoVacanţa


21 martie 2018

Ediţia a XI-a a acestui Târg de turism, care a avut loc în perioada 16-19 martie 2018, s-a încheiat cu un mare succes. În cadrul acestui târg, turiştii prahoveni, dâmboviţeni şi buzoieni care au vizitat centrul expoziţional Ploieşti Shopping City, gazda evenimentului, au descoperit noutăţi, reduceri irezistibile de preţ, degustări de vin şi momente memorabile.

Printre expozanţii din acest an, număram agenţii de turism, instituţii de cultură ploieştene, crame, centre medicale de top şi reprezentanţi ai centrelor de informare turistică.

În cadrul deschiderii oficiale a Târgului au participat, spre onoarea organizatorilor, ambasadori din Tunisia, Excelenţa Sa Dna Boutheina Labidi, Qatar, Excelenţa Sa Dl. Abdullah Nassier Abdullah Alhumaidi, Cuba, Excelenţa Sa Dl. Roberto César Hamilton MAGAÑA, Palestina, Excelenţa Sa Dl. Faud Karim Saliba Kokaly şi Belarus, Excelenţa Sa Dl. Andrei Grinkevich.

De asemenea, au fost prezenţi domnii Aurelian Gogulescu, preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova şi Valentin Pop reprezentant al Ministerul Turismului.

Membrul fondator al Asociaţiei (ANAT), a fost reprezentat de către prim-vicepreşedintele Dumitru Luca, din partea Consiliului Judeţean Prahova, Evelina Nicolae, iar din partea Primariei Breaza, viceprimar Bran Alexandra Lăcrămioara.

Pe perioada desfăşurării Târgului, ofertele cele mai populare au fost pentru perioada imediat următoare: minivacanţa de Paşte, 1 Mai şi Rusalii, cât şi pentru sezonul estival. Astfel, pentru minivacanţa de Paşti, turiştii pot alege un hotel de 4 stele în Sinaia, unde vor achita 930 de lei/pers. pentru 3 nopţi de cazare cu Mic Dejun, primire cu ouă, cozonac şi vin în Noaptea de înviere şi dejun.

În cazul unui hotel de 3 stele, tot în Sinaia, pentru 3 nopţi de cazare cu mic dejun inclus, întâmpinarea oaspeţilor cu ouă, cozonac şi vin în noaptea învierii şi dejun festiv cu DJ în dată de 8 aprilie, turiştii vor plăti 585 lei/pers., iar dacă vor alege o vilă de 3 stele, ei vor achita 523 lei/pers şi vor beneficia de cazare pentru 4 nopţi cu mic dejun inclus, cina pascala în data de 8 aprilie şi întâmpinarea oaspeţilor cu ouă cozonac şi vin în noaptea Învierii.
 
Pentru perioada de 1 Mai, turiştii pot opta pentru 3 nopţi de cazare la un hotel de 3 stele cu tariful de 445 lei/pers cu mic dejun inclus şi cină festivă şi petrecere cu DJ în data de 28 aprilie sau pentru o vilă de 3 stele la preţul de 523 lei pers pentru 4 nopţi de cazare cu mic dejun inclus şi cina barbeque cu foc de tabără.
 
“Târgul ExpoVacanta a ajuns la ediţia a XI-a şi suntem onoraţi de participarea, în premieră, a cinci ambasadori la deschiderea oficială a evenimentului. Mulţumim Centrului Ploieşti Shopping City care ne găzduieşte an de an, care aduce un plus de valoare manifestării.

La tombola cu premii, Marele Premiu a fost un sejur în Kusadasi de 7 nopţi All Inclusive cu transport inclus, alături de alte câştiguri oferite de organizatori”,
a mărturisit Adrian Voican, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro