Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 4:10:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


George Botez dă cărţile pe faţă: să fie blat între Prefectura Prahova şi primarul Volosevici?


15 martie 2023

Avocatul şi consilierul local George Botez consideră că asistăm la o înţelegere între primarul Andrei Volosevici şi reprezentanţii Prefecturii Prahova. 

„Nu mă mira deloc ce s-a întâmplat! Chiar din momentul votului am înţeles că ( iar ) i se pregăteşte ceva Ploieştiului. Tonul calm, admirabil de calm al domnului primar m-a convins că meciul este vândut, iar arbitrii ştiau deja ce au de făcut! Primarul a recitat motivele considerate de dânsul ca fiind de nelegalitate în aceeaşi ordine şi conţinut ca cele din adresa prefecturii, de ziceai că este scrisă la momentul şedinţei de consiliu. Am scris-o unui prieten in următoarele minute dupa ce s-a finalizat şedinţa : băi, e mare făcătura, s-a jucat pe fals ! Însă, văzând azi adresa emisă de prefectură (ca o curiozitate, nesemnată de dl prefect deşi era la serviciu, în activitate ), am rămas pe gânduri, întrebându-mă până unde poate merge bombardarea Ploieştiului pe timp de pace ?! Am pierdut fondurile europene, am pierdut finanţarea pe centrul de radioterapie, acum se vrea să pierdem şi investiţiile promise de Consiliul Judeţean. Motivele? Academic : neîntemeiate! Neacademic : nişte tâmpenii! Surse din prefectură au lăsat să se înţeleagă că dl prefect nu a vrut să semneze aşa ceva, iar secretarul general al prefecturii a văzut documentul din mers, fiind in imposibilitate să il studieze. Verificaţi semnătura de pe act, identificaţi semnatarul, urmăriţi firul si veţi vedea cine blochează Ploieştiul ! Ca să le fac in necaz, repunem hotărârea in discuţie şi "reparăm" tot ceea ce au inventat ! După? Ce vor face? Un sepuku politic ar fi minunat, zic eu!”, a declarat George Botez pentru incisivdeprahova. 

Marţi după amiază, reprezentanţii Primăriei Ploiesti au anunţat cu mândrie proletară că Prefectura Prahova a anunţat că hotărârea prin care administrarea Parcului Municipal Vest este cedată Consiliului Judeţean Prahova este nelegală şi trebuie revocată. Nu aceeaşi promptitudine au avut reprezentanţii Primăriei atunci când aceeaşi Prefectură a anunţat că hotărârea de prelungire a creditului BCR, adoptată în luna octombrie 2022, este nelegală şi trebuie anulată. Suntem în luna martie, iar hotărârea respectivă nu a fost încă anulată, săptămâna trecută primarul retrăgând de pe ordinea de zi un proiect privind...modificarea respectivei decizii şi nicidecum anularea. 

Cât despre adresa Prefecturii Prahova prin care se solicită revocarea hotărârii privind Parcul Municipal, aceasta este semnată de către subprefectul Emil Drăgănescu, cel despre care se zvoneşte că ar putea deveni candidatul PSD la Primăria Ploiesti...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro