Joi, 13 iunie 2024 - 5:29:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


La Sinaia, începe campania Verde Crud


3 mai 2018

Primăria Sinaia va organiza în perioada 07 – 17 mai 2018, cea de-a XIV-a ediţie a campaniei de ecologizare “Verde Crud”.

“Verde Crud este un proiect început acum 14 ani, la care ţin foarte mult şi mă bucur să văd că de la an la an se implică tot mai mulţi sinăieni. Un oraş curat este mai frumos, atât pentru noi cât şi pentru cei care ne vizitează. Curăţenia din jurul nostru ne face pe toţi să ne simţim mai bine. Primăvara este un moment prielnic să înfrumuseţăm locul unde trăim, iar prin aceasta dovedim, înca o dată, că ne pasă, până la urmă, de noi şi de felul în care alegem să trăim în acest oraş.” a declarat Vlad Oprea, primarul orasului Sinaia.

Campania “Verde Crud” 2018 se va desfăşura în toate cartierele din Sinaia şi va consta în acţiuni de colectare a deşeurilor biodegradabile (frunze, crengi, resturi vegetale) de la populaţie, după un program de ridicare, pe zile. De asemenea, cu ajutorul voluntarilor şi a angajaţilor societăţilor aflate în subordinea consiliului local, se vor curăţa străzile, trotuarele, curţile şi rigolele. Tot în acest timp se vor organiza acţiuni de ecologizare pe coaste şi pe văile râurilor.

Printre obiectivele principale ale campaniei este şi sensibilizarea tuturor celor care trăiesc în Sinaia cu privire la importanţa protejării mediului.

Găsiţi programul pe cartiere şi zile de colectare a gunoiului  : http://www.primaria-sinaia.ro/2018/05/02/incepe-campania-verde-crud/


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro