Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 12:27:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Reorganizarea Primăriei Câmpina! 29 de posturi dispar din noua organigramă!Economii de peste UN MILION de lei!


23 mai 2021

29 de posturi dispar din noua organigramă a Primăriei Câmpina. Reorganizarea administrativă propusă de primarul Alin Moldoveanu înseamnă o economie de 1,1 milioane de lei anual la bugetul local, adică aproape suma plătită de municipalitate pentru reeşalonarea corecţiilor financiare care au blocat fondurile europene pentru Câmpina.

Conform proiectului de hotărâre care va fi dezbătut în şedinţa CL de joi 27 mai, cele mai multe posturi vor dispărea din aparatul de specialitate al Primăriei, de la piaţa şi de la administrarea parcării (16). Alte 13 posturi dispar de la instituţiile de cultură (urmând a fi înfiinţat un centru cultural nou, care va avea şi un departament de informare turistică)
 
Mai mult anumite servicii vor fi transformate în compartimente sau birouri. Spre exemplu, Poliţia Locală Câmpina va fi transformată din direcţie în serviciu, ceea ce va duce şi la o diminuare a salariilor şefilor de aici. 

Reducerea de personal de la Câmpina, făcută după o analiză minuţioasă a întregului aparat, va demonstra că se poate face treabă cu angajaţi mai puţini, dar şi cu cheltuieli salariale diminuate. 

Primarul Alin Moldoveanu a reuşit la doar câteva luni de la câştigarea alegerilor locale să deblocheze finanţările europene pentru municipiul Câmpina, semnând deja mai multe contracte pentru demararea unor proiecte pe bani europeni.
 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro