Duminică, 16 ianuarie 2022 - 11:22:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Crăciunul la Buşteni


27 decembrie 2016


 

De Crăciun, atât localnicii, cât turiştii aflaţi în staţiunea de la poalele Caraimanului au avut parte de multe surprize oferite de Primăria oraşului Busteni. Cunoscuta actriţă Medeea Marinescu a urcat pe scena Centrului Cultural “Aurel Stroe”, de această dată în postura de solist vocal, în cadrul concertului “Christmas Jazz”, alături de actorul Marius Manole şi “Grand Orchestra”, condusă de Emy Drăgoi.

Sala de spectacole a Centrului Cultural „Aurel Stroe” a devenit neîncăpătoare pentru publicul iubitor de muzică de calitate venit să vadă prestaţia Medeei Marinescu şi a Grand Orchestra. Şi într-adevăr, interpretarea de excepţie a acestora a făcut ca la încheierea spectacolului minute în şir sala să vuiască de ropote de aplauze.

Emanoil Savin a felicitat-o cu acest prilej pe Medeea Marinescu, care este şi “cetăţean de onoare al oraşului Buşteni”, şi i-a oferit un frumos buchet de trandafiri roşii. 

 

 

Tot în Ajunul Crăciunului, la Buşteni au fost punctate rând pe rând obiceiurile tradiţionale la români. Potrivit tradiţiei, în curtea Hotelului Alexandros a fost tăiat porcul, a fost pârlit şi curăţat bine, cei prezenţi înfruptându-se din şoricul fraged, aşa cum este obiceiul. Nu a lipsit focul de tabără, iar surpriza serii a fost apariţia cetei de ursari din Comăneşti.

“În fiecare an respectăm tradiţia, românii au început să aprecieze acest lucru şi, de la an la an, vin în număr tot mai mare la Buşteni. Le doresc tuturor românilor un Crăciun liniştit şi un An Nou prosper! La mulţi ani!”, a spus Emanoil Savin.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(287 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 11 ianuarie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro