Vineri, 19 aprilie 2024 - 6:34:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Jocurile Mării Negre pentru Veterani au început la Buşteni


10 octombrie 2016

Oraşul Buşteni a găzduit, în perioada 7-9 octombrie 2016, o foarte apreciată şi captivantă manifestare sportivă - Jocurile Mării Negre pentru Veterani. Evenimentul s-a desfăşurat concomitent în patru oraşe care şi-au căpătat în prezent un binemeritat şi valoros renume ca staţiuni turistice de larg interes atât pe plan intern, cât şi internaţional. Este vorba despre oraşele Varna (Bulgaria), Luleburgaz, Odessa (Ucraina). La Buşteni s-au desfăşurat meciurile de fotbal şi volei masculin.

Ceremonia de deschidere a avut loc în Sala Sporturilor din cartierul Silva, acolo unde s-au desfăşurat  şi partidele de volei, România fiind reprezentată de echipa “Tricolorul LMV” din Ploieşti. Meciurile de fotbal s-au ţinut pe stadionul “Caraimanul” din localitate.

„Jocurile Mării Negre pentru Veterani” reprezintă o manifestare devenită deja tradiţie, anul acesta desfăşurându-se ediţia cu numărul 6. Până în prezent toate disciplinele sportive înscrise în această competiţie se disputau într-un singur oraş-gazdă. La Varna s-au desfăşurat două ediţii, Instanbulul a găzduit alte două, iar Odessa o ediţie. Competiţia din acest an a fost câştigată, atât la fotbal, cât şi la volei de reprezentativa Ucrainei, loturile care au reprezentat ţara noastră situându-se pe locul 2 la ambele discipline.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro