Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 3:31:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Protest al grefierilor, la Palatul de Justiţie din Ploieşti


9 ianuarie 2024

Grefierii de la Tribunalul Prahova au oprit lucrul, marţi, şi protestează în faţa sediului Palatului de Justiţie din Ploieşti. Protestul are loc în ziua în care Tribunalul Prahova trebuie să decidă dacă menţine mandatul de arestare preventivă emis pe numele omului de afaceri Cornel Dinicu, care deţine complexul turistic Ferma Dacilor şi mandatele de arestare la domiciliu emise pe numele administratorilor din acte ai acestuia.

Aproximativ 50 de grefieri, membri ai sindicatului Dicasterial, protestează, marţi, la sediul Tribunalului Prahova, ei solicitând autorităţilor plata drepturilor salariale pe care această categorie profesională le-a obţinut în urma proceselor în justiţie.

Protestul are loc în ziua în care Tribunalul Prahova judecă contestaţiile depuse de cei trei inculpaţi din dosarul care vizează incendiul de la pensiunea Ferma Dacilor.

Curtea de Apel Ploieşti a anunţat, luni, că Adunarea Generală a judecătorilor Curţii de Apel a renunţat la decizia adoptată în 13 decembrie, prin care s-a stabilit judecarea exclusiv a cauzelor considerate urgente potrivit legii sau apreciate ca atare de instanţă, în sensul că, iar începând cu data de 8 ianuarie, se va proceda la judecarea tuturor cauzelor aflate pe rol.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro