Joi, 28 martie 2024 - 6:21:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ambasadorul Federaţiei Ruse în România, în tribunele Hipodromului Ploieşti la reuniunea hipică


12 august 2018

 

Aproximativ 500 de spectatori au asistat, astăzi, la Reuniunea oficială de trap organizată pe Hipodromul Ploieşti şi având ca principal eveniment „Premiul Agriculturii”. A fost un eveniment onorat cu prezenţa de ambasadorul Federaţiei Ruse în România, Valeri Kuzmin, şi deschis de o demonstraţie de acrobaţii pe cal propusă de cascadorul George Alexandru Bogdan şi de armăsarul lipiţan Shaman.

Ambasadorul a avut o întrevedere cu Lucian Rădulescu, directorul adjunct al CSM Ploieşti, pe care l-a felicitat pentru modul în care arată Hipodromul Ploieşti.

Prima cursă, de la ora 11.00, a fost Premiul Kind, în care s-a impus armăsarul Jan VF, condus de Petre Georgescu. A urmat Premiul Kinta, câştigat de Histoire D’Inverne, avându-l în sulky pe Marian Costache, o uvertură potrivită pentru main event-ul zilei: „Premiul Agriculturii”. Aşteptată cu mare interes, cursa a fost, însă, una fără istoric, iapa Răsfăţata, condusă de Marin Mitroiu, conducând de la un capăt la altul şi impunându-se fără emoţii. Festivitatea de premiere a fost efectuată de ambasadorul Federaţiei Ruse în România, Valeri Kuzmin, de către deputatul Laura Moagher şi de reprezentantul Cramelor Bolgiu, Ştefan Bolgiu. De altfel, fiecare cursă a fost premiată de către Ştefan Bolgiu, reprezentantul unuia dintre partenerii Complexului Hipodrom, Cramele Bolgiu, oferindu-le câte un voucher driverilor câştigători.

Ca de obicei, cursa poneilor a făcut deliciul celor mai mici dintre spectatori, la finalul celor 250 de metri impunându-se armăsarul Calypso, condus de Erica Georgescu. Pe locurile următoare, s-au clasat iapa Camelia, condusă de Karina Andrei, iapa Ratatouille, condusă de Sara Manolache, armăsarul Roby, condus de Gabriela Brencu şi Spartacus, condus de Nicola Ivan. Câştigătorul a intrat în posesia unei superbe cupe, însă toţi participanţii au fost recompensaţi cu diplome, oferite de inspectorul de specialitate din cadrul CSM Ploieşti, Loredana Avram.

Reuniunea a fost închisă de Premiul Komediant, în care s-a impus armăsarul Borga Jackpot, condus de Marian Costache.

Următoarea reuniune oficială de pe Hipodromul Ploieşti va avea loc duminică, 26 august.

 



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro