Vineri, 26 aprilie 2024 - 5:50:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Când primarul îşi face timp să citească poveşti copiilor! Se întâmplă la Câmpina!


10 martie 2021

Când un primar îşi face timp pentru cei mai mici cetăţeni ai oraşului pe care îl păstoreşte merită aplauze, la scenă deschisă. Iar când un primar de municipiu, lasă grijile oraşului, şi merge să citească poveşti copiilor de grădiniţă, putem spune că este un edil care a înţeles că administraţia nu înseamnă doar asfaltări, investiţii sau curăţenie.

Vorbim despre Alin Moldoveanu, primarul independent al municipiului Câmpina, care a acceptat invitaţia Asociaţiei Ovidiu.RO de a participa la  Programul naţional "Citeşte-mi 100 de poveşti" pentru încurajarea lecturii în familie şi la grădiniţă, program în care s-au înscris peste 1000 de grădiniţe din România.

Toate grupele Grădiniţei Iulia Hasdeu participă la program, iar invitatul surpriză a conducerii unităţii de învăţământ a fost primarul Alin Moldoveanu. 

Politicianul a citit poveşti copiilor din trei grupe ale grădiniţei şi a promis că va merge şi la alte clase. În prima zi, primarul a citit ”Motanul încălţat”, ”Scufiţa roşie” şi ”Punguţa cu doi bani”, intrând în pielea personajelor pentru a-i impresiona pe micuţi. Iar aceştia au fost extrem de încântaţi, după cum scriu colegii de la Câmpinatv.ro.

Primarul le-a vorbit copiilor şi despre pandemia de coronavirus pe care o trăim fix de un an şi le-a explicat că trebuie să poarte mască pentru a se proteja şi a-şi proteja familiile.

”Vă rog să le transmiteţi şi părinţilor, bunicilor voştri să respecte toate regulile sanitare pentru a putea menţine şcolile deschise. Poate aţi văzut că prin ţară, în alte judeţe, s-au închis şcolile, eu cred că învăţământul este extrem de important pentru voi, preşcolarii şi pentru toţi elevii”, a spus Alin Moldoveanu.

Programul naţional "Citeşte-mi 100 de poveşti" se desfăşoară sub patronajul  Ministerului Educaţiei şi a Ministerului Culturii. Asociaţia Ovidiu.RO desfăşoară mai multe programe dedicate, în special, facilităţii accesului la educaţie a tuturor copiilor 
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro