Marţi, 19 martie 2024 - 11:43:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se întâmplă la Câmpina! Consilieri locali, doar după orele de program...


11 iunie 2021



Cerere incredibilă a unor consilieri locali câmpineni. Nemulţumiţi de faptul că primarul independent Alin Moldoveanu a avut îndrăzneala de a convoca o şedinţă de îndată a Consiliului Local la ora 10.00, aleşii i-au amintit că...nu pot fi permanent la dispoziţia câmpinenilor şi a Executivului de la Câmpina. Ei au cerut ca şedinţele să fie convocate dupa ora 17.00. 

Avem mai multe nelămuriri vis-a-vis de această temă:

- Personalul Primăriei Câmpina care asigură suportul tehnic al şedintelor de consiliu (secretar, jurişti sau directorii diverselor servicii) poate lucra după orele de program? 

- Atunci când aţi candidat, le-ati spus alegătorilor că îi veţi reprezenta doar după ora 17.00? Că în rest nu vă intereseaza soarta municipiului Câmpina?

- Ce ar trebui să facă primarul municipiului Câmpina în situaţia în care apar probleme urgente care pentru rezolvare au nevoie de votul consilierilor locali? 

Aleşii locali ar trebui să ştie că primarul poate convoca şedinţa de Consiliu Local la orice oră consideră că este bine pentru ca proiectele de hotărâre să poată fi dezbătute rapid. Spre exemplu, la Ploieşti, consilierii sunt convocaţi la şedinţe la ora 10.00, 11.00, 13.00 sau maxim 14.00. Niciodată la ora 17.00, cum se întâmplă la Câmpina. Şedinţele Consiliului Judeţean Prahova sunt convocate la ora 12.00.  Iar exemplele, pot continua! 

Domnilor, reprezentanţi câmpinenii 24 de ore din 24, nu doar după ora 17.00! 

Articolul acesta a plecat de la reproşul aleşilor locali câmpineni adresat primarului Alin Moldoveanu care a îndrăznit să convoace o şedinţă de îndată a Consiliului Local Câmpina la ora 10.00. Aleşii i-au explicat că....au joburi şi nu pot pleca de la serviciu aşa pe nepusă masă. Asta în condiţiile în care şedinţa fusese convocată cu o zi înainte şi ar fi avut timp să se învoiască pentru câteva ore de la job sau aveau posibilitatea de a participa online la şedinţă! 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro