Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 7:24:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pregătiri pentru deschiderea sezonului de schi, la Sinaia


27 noiembrie 2020

Chiar dacă suntem în plină pandemie, la Sinaia a demarat pregătirea pârtiilor din staţiune pentru deschiderea sezonului de iarnă.

"Pentru deschiderea domeniului schiabil ţinta noastră este, ca în fiecare an, perioada cuprinsă între Ziua Naţională şi Sfântul Nicolae, prima săptămână din decembrie. Însă ştim că se pot întâmpla multe, iar la final, dacă plouă, nu deschidem. Prin urmare:  cât putem de repede şi în siguranţă pentru toţi. Deocamdată abia am început să lucrăm la stratul de bază, în Valea Soarelui. Dar zăpada artificială depinde de temperaturi negative. Mai jos de Cota 2000, pământul nu este suficient îngheţat. Prognozele indica o uşoare creştere a temperaturilor pentru următoarea perioadă, urmată de răcire.

Preţurile rămân neschimbate la toate categoriile de cartele pentru schi (puncte, skipass-uri). La fel si programul instalaţiilor, cu începere la ora 08.00 - Gondola Sinaia.

Regulile valabile în vară se vor aplica în continuare, pe durata vizitei: mască la cozi şi în telescaun/gondole, distanţare şi răbdare, printre altele. Vom anunţa din timp protocolul anti-Covid.

La începutul sezonului inaugurăm şi teleschiul din Soarelui. Serveşte Pârtia Soarelui, acum în două variante. Disponibil pe skipass şi pe cartela de puncte", este mesajul publicat pe Facebook de echipa de la Gondola Sinaia.

De vineri, 27 noiembrie, a fost reluată şi funcţionarea instalaţiilor de transport pe cablu, după ce acestea au trecut prin operaţiunile periodice de verificare şi autorizare.

"Instalaţiile de transport pe cablu vor relua funcţionarea conform programului obişnuit:

Gondola Sinaia - 09:00 - 17:00

Gondola Carp - 09:30 - 16:30

Avem în faţă un weekend prelungit în care ne dorim să ne revedem sănătoşi şi să rămânem sănătoşi", au mai scris cei de la Gondola Sinaia.

Purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile deschise şi în gondole.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro