Duminică, 28 mai 2023 - 8:17:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Viceprimarul Ganea: Nouă proiecte prioritare au fost finalizate şi depuse în vederea obţinerii finanţării europene


28 decembrie 2018

Nouă proiecte prioritare pentru Ploieşti au fost finalizate şi depuse vineri de către municipalitate în vederea obţinerii finanţării europene. La acestea se adaugă alte patru proiecte de rezervă.

Conform viceprimarului Cristian Ganea, proiectele vizează realizarea terminalelor multi-modale de care este nevoie pentru fluidizarea traficului la toate intrările din oraş, dar şi realizarea pasajului CF de la Podul Înalt şi lărgirea tronsonului strazii Ghe. Gr. Cantacuzino la patru benzi, de la Şoseaua Vestului şi până la limita oraşului. Tot printre proiectele depuse astăzi se numără şi cele care vizează construirea a patru noi grădiniţe, dar şi reabilitarea Liceului 1 Mai.

Nu în ultimul rând, conducerea Primăriei Ploieşti s-a axat şi pe obţinerea de fonduri pentru construirea sensului giratoriu de la ieşirea spre Bucov, dar şi reconfigurarea infrastructurii rutiere pe strada Ştrandului şi amenajarea de piste pentru biciclete şi pietoni în această zonă.

”Finalul de an vine cu veşti bune pentru ploieşteni. Nouă proiecte prioritare pentru municipiul nostru au fost finalizate şi depuse în vederea obţinerii finanţării europene. La acestea se adaugă alte patru proiecte de rezervă. A fost o muncă titanică, iar fără echipa care a colaborat la scrierea proiectelor, nu am fi reuşit. Atât eu, cât şi domnul viceprimar George Pană, vrem să le mulţumim oamenilor minunaţi de la Direcţia Tehnic Investiţii, de la Direcţia de Patrimoniu, de la Direcţia Relaţii Internaţionale, dar şi celorlalţi colegi din primărie care au pus umărul la întocmirea documentaţiei pentru ca aceste 13 proiecte necesare pentru ploieşteni să fie astăzi încărcate pe platforma MYSMIS. Sperăm ca toate să primească şi finanţarea de care este nevoie. Proiectele vizează realizarea terminalelor multi-modale de care este nevoie pentru fluidizarea traficului la toate intrările din oraş, dar şi realizarea pasajului CF de la Podul Înalt şi lărgirea tronsonului strazii Ghe. Gr. Cantacuzino la patru benzi, de la Şoseaua Vestului şi până la limita oraşului. Tot printre proiectele depuse astăzi se numără şi cele care vizează construirea a patru noi grădiniţe, dar şi reabilitarea Liceului 1 Mai. Nu în ultimul rând ne-am axat şi pe obţinerea de fonduri pentru construirea sensului giratoriu de la ieşirea spre Bucov, dar şi reconfigurarea infrastructurii rutiere pe strada Ştrandului şi amenajarea de piste pentru biciclete şi pietoni în această zonă. Le mulţumesc colegilor din primărie că au depus acest efort şi au demonstrat că lucrul în echipă este soluţia”, a susţinut viceprimarul Cristian Ganea, cel care nu a ratat ocazia în a-l ataca pe primarul Dobre.

”Am vrut să fac acest anunţ tocmai pentru a-l împiedica pe primarul Adrian Dobre să se împăuneze în spaţiul public cu munca altora, aşa cum ne-a obişnuit până acum”, a mai susţinut Ganea.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Duo_best_gaz


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook







































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 mai 2023
Autentificare
stiriactuale.ro