Marţi, 19 martie 2024 - 10:37:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CSM Ploieşti, locul unde se angajează oameni pe posturi care nu există în organigramă! Ştiţi ce ar trebui să facă un metodist?


19 martie 2021

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a devenit locul în care liberalii îşi angajează (fără concurs) protejaţii. Nu contează că posturile respective nu există în organigramă sau că nu sunt bugetate....Vine ordinul de sus, deci obligatoriu facem contract de....prestări activitate sportivă!

Prima oară s-a întâmplat anul trecut, când Vivi Răchită a fost angajat pe un post de ...consilier director, post care nu există în organigrama CSM Ploieşti. Şi pentru că Stiri Actuale a solicitat, în baza Legii 544, contractele lui Răchită, şefii CSM au transformat contractul din consilier...în antrenor coordonator.... Păi, aţi văzut undeva vreun antrenor coordonator care să ocupe un birou la stadion şi să vorbească la emisiunile TV, unde este prezentat drept...consilier CSM Ploieşti? Noi nu prea, dar aşteptăm răspunsul clubului sportiv şi la celelalte solicitări în baza Legii 544. Mai ales că pentru unele a cam expirat de multişor termenul legal de 30 de zile. Dar probabil că la CSM Ploieşti, fiind vorba despre activitate sportivă, este mai greu de găsit literele pentru a redacta un răspuns legal, corect şi...real, conform documentele.

Dar să lăsăm poveştile şi să mai anunţăm o altă angajare pe sprânceană la CSM....Aceea a unei doamne cu valenţe multiple, care s-a trezit angajata ca ...metodistă! Alt post care nu există şi nu a existat niciodată în organigrama CSM Ploieşti, dar dacă se poartă, de ce să nu profităm. Interesant este că respectiva duduie, nu are niciun fel de calificare, iar după ce a fost angajată pentru vreo PATRU zile la Hipodrom, unde se lăuda că este inspector PR, a aterizat direct în sediul clubului unde aplică metodele învăţate în lunga perioadă în care a fost doar...furnizoarea oficială de whisky şi trabucuri a liderilor PNL. Am tot căutat pe internet detalii despre ce ar putea face un...metodist la un club sportiv, dar nici măcar sfântul Google nu ştie aşa ceva, aşa că sperăm ca CSM Ploieşti să găsească literele pentru a ne răspunde la solicitarea pe 544 făcute încă de acum două săptămâni (conform Legii, ziariştii TREBUIE să primească răspunsul în 10 zile, iar în situaţia în care este nevoie de o documentare mai amplă, se trimite o solicitare de prelungire a acestui termen....dar....!!!!) Doamna metodistă are o singură preocupare. Încasează salariul pentru a fuma în birou şi pentru a....sharui diverse articole pe Facebook, în timpul orelor de program. Frumos salariu încasat din banii ploieştenilor!!!

Oricum, interesant este că de la instalarea noii conduceri a Primăriei Ploieşti la CSM au fost angajate, prin diverse metode şi tertipuri vreo 20 de persoana. Că tot spunea premierul Cîţu că trebuie redus aparatul bugetar! Ultimul transfer se pare că este al unui ex lider al suporterilor petrolisti care este acum inspector de specialitate la stadionul Ilie Oană (tot fără concurs şi tot pe un post inventat peste noapte!) Iar cu acest transfer, numărul şefilor de la stadion a ajuns la PATRU! Adică....PATRU şefi şi doar vreo şapte persoane angajate pentru a se ocupa de mentenanţa stadionului (mecanici, electricieni, menajere, etc...)

Aşteptăm o explicaţie oficială despre debandada de la CSM Ploieşti. Sau poate că nu e cazul să aşteptăm aşa ceva pentru că sunt prea mulţi şefi, fiecare cu ideile lui, fiecare cu gunoiul propriu ascuns sub preş, fiecare pus pe căpătuială, într-un termen cât mai scurt. Chiar....ştiţi cumva de unde au fost cumpărate măştile de către CSM Ploieşti? Dacă nu, vă vom spune noi într-un articol viitor! 



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro