Vineri, 26 aprilie 2024 - 6:38:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Preşedintele ACOR Prahova în delegaţia oficială a ACOR din Norvegia


10 iunie 2022



O delegaţie importantă a Asociaţiei Comunelor din România şi a Asociaţiei Municipiilor din România a participat la o vizită de lucru în Norvegia. 

Vizita bilaterală a reprezentanţilor AMR şi ACoR la Oslo face parte din activităţile proiectului româno-norvegian „Îmbunătăţirea accesului şi a calităţii serviciilor pentru cetăţeni – o administraţie publică transparentă şi responsabilă”, implementat împreună cu Asociaţia Autorităţilor Locale şi Regionale din Norvegia – KS. 

Din delegaţia ACOR România face parte şi Vasile Diaconu, primarul Comunei prahovene Măgurele şi preşedinte al ACOR Prahova. Delegaţia ACOR a fost condusă de preşedintele Emil Drăghici, primar al Comunei Vulcana Băi şi de  Mariana Gâju, Prim-vicepreşedintele ACoR şi primarul Comunei Cumpăna. 

Alături de reprezentanţii ACOR România, printre delagaţii Asociaţiei Municipiilor îi regăsim pe  Constantin Toma, Preşedinte executiv AMR, primarul Municipiului Buzău, dar şi pe Lia Olguţa Vasilescu, primarul Municipiului Craiova.  Primarii români au avut întâlniri cu conducerea şi reprezentanţii Asociaţiei Autorităţilor Locale şi Regionale din Norvegia ( KS ), la sediul KS din Oslo şi vizite la Primăria Municipiului Asker. Delegaţia a ajuns şi la Ambasada României de la Oslo şi a discutat cu ambasadorul Cristian Bădescu. 

Românii au discutat despre importanţa granturilor norvegiene şi despre modul în care aceste fonduri contribuie la dezvoltarea socială şi economică a oraşelor şi comunelor din România în domenii precum infrastructura, sănătatea, educaţia şi serviciile sociale iar Ambasada şi-a reconfirmat sprijinul pentru derularea acestui tip de proiecte în condiţii cât mai bune.





Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro