Sâmbătă, 25 iunie 2022 - 12:12:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Adrian Duicu, suspendat de la şefia CJ Mehedinţi


18 aprilie 2014

Adrian Duicu a fost suspendat astăzi de la şefia Consiliului Judeţean Mehedinţi. El este arestat preventiv din data de 4 aprilie pentru fapte de corupţie.

„Având în vedere încheierea de şedinţă pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, legea ar fi trebuit să ne ducă spre emiterea acestui ordin, cu numele 76. A trebuit să fie realizată o procedură şi în continuare am înaintat ordinul respectiv CJ şi domnului Duicu pentru luarea la cunoştinţă”, a declarat Nicolae Draghiea, prefectul judeţului Mehedinţi  la Digi24.

Procurorii DNA au început urmărirea penală în cazul lui Adrian Duicu pentru trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, instigare la dare de mită, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informaţii nedestinate publicităţii, în scopul obţinerii de foloase necuvenite, instigare la abuz în serviciu şi două infracţiuni de folosire a influenţei şi autorităţii, de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid politic, în scopul obţinerii pentru altul de foloase necuvenite.

Procurorii DNA susţin că Adrian Duicu şi-ar fi traficat influenţa în cabinetul lui Victor Ponta şi că preşedintele CJ Mehedinţi i-a transmis şefului IPJ Ştefan Ponea că la Guvern se află şi ministrul de Interne de la acea vreme, Radu Stroe, şi că premierul l-a chemat pe şeful IGPR, Petre Tobă.

Sursa: www.digi24.ro
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(414 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 iunie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro