Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 12:03:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Restricţii de circulaţie la Sinaia pentru montarea unei pasarele pietonale


22 ianuarie 2024

O informare privind restricţiile de circulaţie care vor avea loc în perioada 23 ianuarie ora 09:00 - 25 ianuarie ora 18:00, pe Drumul Naţional 1, între kilometrii 121+088 şi 121+359, pe raza localităţii Sinaia a fost publicată de IJP Prahova.

Restricţiile sunt impuse pe sensul de mers Braşov către Ploieşti şi sunt necesare în vederea montării unor piese metalice de mare tonaj destinate unei pasarele pietonale.

Pe durata executării lucrărilor, circulaţia se va desfăşura alternativ, pe sensul opus de mers, utilizându-se câte o bandă de circulaţie pe un segment de aproximativ 500 de metri. Este important de menţionat că aceste restricţii sunt implementate pentru a asigura condiţii optime desfăşurării lucrărilor şi siguranţa participanţilor la trafic.

Recomandăm şoferilor să manifeste răbdare şi să respecte cu stricteţe semnalele poliţiştilor rutieri prezenţi în zonă, astfel încât să se evite incidente şi să se asigure fluiditatea traficului în această perioadă.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să-şi planifice traseul cu anticipaţie, să fie conştienţi de restricţiile temporare şi să se adapteze la noile condiţii de trafic. Această măsură este luată în interesul securităţii şi al bunei desfăşurări a lucrărilor programate. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro