Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 10:53:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Plângere penala de malpraxis după ce pacienta rănită în urma exploziei de la spitalul Movila a decedat


5 martie 2024

În urma exploziei devastatoare care a avut loc în Spitalul de Boli Infecţioase Ploieşti-Movila, pacienta grav rănită în incident a pierdut lupta pentru viaţă în această dimineaţă. Tragedia profundă a adus durere şi suferinţă familiei îndurerate, care acum caută răspunsuri şi dreptate în faţa acestei pierderi greu de suportat.

Avocatul familiei anunţă că va depune o plângere penală pentru ucidere din culpă, subliniind că autorităţile şi personalul medical implicat trebuie să fie traşi la răspundere pentru gestionarea necorespunzătoare a situaţiei care a dus la această tragedie. În plus, suspiciunile de malpraxis medical sunt tot mai puternice, deoarece femeia a fost adusă iniţial la spital pe propriile picioare, iar ulterior a fost intubată. Acest aspect ridică întrebări serioase cu privire la modul în care a fost tratat cazul medical şi dacă s-au luat toate măsurile necesare pentru a oferi pacientului cea mai bună îngrijire posibilă.

În timp ce familia îşi plânge pierderea şi caută răspunsuri, comunitatea medicală este chemată să răspundă pentru această tragedie, iar autorităţile sunt îndemnate să desfăşoare o anchetă riguroasă şi transparentă pentru a aduce la lumină toate circumstanţele care au condus la acest incident devastator.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro