Joi, 28 martie 2024 - 11:01:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Volosevici a invăţat că cea mai bună armă de apărare este atacul! Ce le-a răspuns consilierilor care au intrebat de protestul de la CSM Ploiesti


1 martie 2023



Protestul angajaţilor de la CSM Ploiesti impotriva unuia dintre metodisti a ajuns si in Consiliul Local. De altfel, semnatarii documentului l-au inregistrat la Primăria Ploiesti si la CSM Ploiesti si l-au trimis pe mail tuturor consilierilor locali si către redacţiile ziarelor. 

Alexandru Stefan, consilier local din partea Partidului Prahova in Acţiune, a solicitat lămuriri in legătură cu documentul in discuţie si a anunţat că va merge la sediul CSM Ploiesti pentru a solicita mai multe documnte. De altfel, alesul local este cel care a fost pur si simplu dat afară de metodista despe care se scrie in Prostestul angajatilor CSM Ploiesti, motivul fiind că „nu ai hârtie din partea domnului primar nu ai ce să cauţi aici. Aici sef este doar Andrei Volosevici!” 

Dacă vesnicul director de conjunctură, adjunctul Lucian Rădulescu a răspuns că a aflat dimineaţă despre prostest si va verifica informaţiile urmând a lua măsuri urgente (sperăm că nu impotriva semnatarilor documentului!!!), primarul Andrei Volosevici a demonstrat că stie că cea mai bună apărare este atacul.

„Veţi primi o informare despre ceea ce scrie in hârtie, dar si o istorie a modului in care a fost angajat directorul adjunct al CSM Ploiesti”, a spus sec Volosevici. 

Se referă la transformarea postului Melaniei Dragomir din sef serviciul juridic, in director adjunct printr-o hotărâre de consiliu local. Transformarea postului respectiv este explicată in expunerea de motive a respectivei hotărâri, expunere care este publicată inclusiv pe siteul Primăriei Ploiesti. Dar dacă, Melania Dragomir a refuzat să semneze anumite documente a devenit persona non grata pentru prietenii primarului Volosevici.

Transformarea postului a avut loc in anul 2018, iar de atunci niciun raport al Curţii de Conturi nu a sesizat nereguli in legătură cu numirea ei. Dar, dacă nu stai ghiocel si nu asculti ordinele trebuie să dispari din schemă, desi acest lucru se cam numeste hărţuire! 


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro