Vineri, 26 aprilie 2024 - 6:01:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Revoluţie la CSM Ploieşti! Viceprimarul Ganea, deblochează problemele şi dă un nou impuls activităţii sportive!


24 iulie 2019

Şedinţă de urgenţă la CSM Ploieşti. Viceprimarul Cristian Ganea i-a convocat pe toţi şefii de secţie, împreună cu directorii instituţiei, pentru a analiza la sânge toate problemele apărute.

Astfel, după câteva ore de discuţii, timp în care şefii de secţie şi-au spus toate ofurile, Cristian Ganea a dispus ca toţi antrenorii şi sportivii să beneficieze de noi contracte, valabile până la finalul anului 2019 (vechile contracte au expirat la finalul lunii iunie 2019).

Viceprimarul social democrat a fost nemulţumit de faptul că în cadrul secţiilor sportive de la CSM Ploieşti se fac diferenţe. Astfel, unii sportivi merg în cantonamente şi au parte de şedinţe speciale de pregătiri, iar alţii nici măcar nu visează la aşa ceva. Edilul a cerut ori ca toţi sportivii să aibă parte de cantonamente, ori acestea să nu fie organizate pentru nicio secţie.

Mai mult, Ganea a fost nemulţumit de faptul că copiii de la secţia Handbal masculin sunt suprasolicitaţi, fiind înscrişi în două competiţii naţionale şi a solicitat să fie aleasă doar una dintre competiţii pentru a nu obosi nejustificat sportivii şi a nu fi obţinute perfomanţe.

Edilul a ascultat păsul celor de la Secţia Înot, care au solicitat ca bazinul Vega să nu fie închis până la contruirea noului bazin de înot. Se evită astfel cheltuirea nejustificată de bani din bugetul CSM pentru închirierea unor bazine particulare. Cristian Ganea a propus ca noul bazin de înot, care va fi construit în zona Hipodromului, să poarte numele campioanei mondiale de înot Tamara Costache, iar actuala antrenoare s-a declarat onorată de o asemenea propunere.

Probleme sunt şi la secţia patinaj viteză, iar viceprimarul a solicitat să fie identificată o soluţie pentru recuperarea Patinoarului Olimpia.

Deciziile lui Cristian Ganea vor fi supuse aprobării Comitetului de Coordonare a CSM Ploieşti.



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro