Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 6:02:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Volosevici rămâne tot mai singur! Consilierii locali demisionează din AGA de la Termo Ploiesti!


9 ianuarie 2023

 

Andrei Volosevici rămâne tot mai singur, semn că viciile sale de comportament nu mai sunt suportate nici măcar de cei care in urmă cu 7-8 luni s-ar fi aruncat in foc pentru edilul Ploiestiului.

Consilierii locali liberali Aurelian Tudor si Valentin Marcu si-au anunţat demisia din Adunarea Generală a Acţionarilor de la Termo Ploiesti. Anunţul a fost făcut de Aurelian Tudor, printr-o postare pe pagina sa de Facebook: 

„Astazi, alaturi de colegul meu Valentin Marcu, am ales sa demisionez din Adunarea Generala a Actionarilor a SC Termo Ploieşti SRL. Prin acest gest ma alatur intregii echipe de conducere care a ales sa plece de la conducerea societatii acum cateva zile (director general, director general adjunct, director tehnic, manager tehnic)

Trebuie sa recunosc ca am sperat ca ei sa revina asupra deciziei de a demisiona pentru ca eu cred ca societatea are mare nevoie de oameni profesionisti la conducere. Toti acesti oameni au peste 10 ani de experienta in managementul termiei si sunt neafiliati politic. Din pacate, ei nu au mai rezistat presiunilor facute de primarul Andrei Volosevici, interferintelor in actul managerial, limbajului suburban si amenintarilor proferate la adresa acestora. Acelasi lucru s-a intamplat si acum cateva saptamani cu vechea conducere a societatii. 

Cred cu sinceritate si ingrijorare ca interesele primarului in raport cu functionarea acestei societati sunt diferite de ale noastre. Eu cred ca aceasta societate trebuie sprijinita sa functioneze exclusiv in beneficiul cetatenilor si nu condusa catre faliment pentru a da acest serviciu unei societati private care sa urmareasca doar un profit realizat prin costuri ridicate platite de ploiesteni. E nevoie de investitii si de management profesionist. 

Astfel, avand viziuni complet opuse cu ale primarului Andrei Volosevici (care, insa, a fost ales acum 2 ani de 57% dintre ploiesteni) inteleg sa ma retrag din AGA si sa il las sa isi implementeze viziunea asupra acestui serviciu atat de important pentru oameni”, a scris consilierul local

Decizia celor doi este surprinzătoare si vine după ce vineri cei patru directori de la Termo Ploiesti au demisionat, nemairezistând presiunilor si mitocăniei primarului Andrei Volosevici.

Spunem că decizia consilierilor locali este surprinzătoare pentru că până anul trecut erau cei mai duri apărători ai primarului Ploiestiului. Valentin Marcu este alături de Volosevici incă din primul mandat de primar si i-a luat apărarea public permanent, in ultimii doi ani. Aurelian Tudor ne-a obisnuit cu verticalitatea sa, demisionând si in mandatul trecut din Consiliul Local Ploiesti, când opiniile sale nu au mai fost aceleasi cu cele ale fostului primar Adrian Dobre.

La câteva ore după anunţul demisiei celor doi alesi locali, Andrei Volosevici a convocat presa pentru o declaratie, invitaţia venind cu...15 minute inainte de ora stabilită. Majoritatea jurnalistilor au preferat să urmărească live pe Facebook declaratia edilului. Am fost surprinsi de...oboseala vizibilă afisată de Volosevici. Ca de obicei a dat vina pe oricine altcineva, neasumându-si responsabilitatea. Victorios a anunţat că a virat 4 milioane de lei către Termo Ploiesti, criticând faptul că angajatii societăţii au primit primă de sărbători...Uitând să spună că respectivii angajati au lucrat chiar si 72 de ore continuu, pentru a asigura apa caldă si căldura ploiestenilor, că au fost chemati in miezul noptii de acasă sau că nu au avut zile libere nici măcar in weekend.

A continuat cu obisnuita tiradă de acuze la adresa PNL si a lui Iulian Dumitrescu, presedintele Consiliului Judeţean Prahova, uitând că a câstigat un nou mandat de primar al Ploiestiul in echipă cu seful CJ, si din partea liberalilor. I-a criticat si pe directorii demisionari, dar si pe consilierii locali din AGA.

A fluturat mai multe documente in fata jurnalistilor si a anuntat probleme grave ale conductelor Termo Ploiesti, acuzând voalat probleme grave din punct de vedere legal.

Incredibilă atitudinea primarului care acuză pe toată lumea, dar nu isi asumă niciun fel de responsabilitate, considerând că nu are nicio vină.

Oare se va trezi vreodată la realitate? Va recunoaste că este principalul vinovat de tot ceea ce se intâmplă in acest moment in Ploiesti? 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro