Vineri, 29 martie 2024 - 3:13:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Control la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti


19 mai 2013

Sătul de neregulile semnalate de mass media în instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma  a dispus un control la toate unităţile social-medicale din judeţ.

Pe listă se află, bineînţeles, şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti unde se verifică modul de cheltuire a banilor pentru achiziţiile realizate din bugetul judeţean, felul în care se asigură  hrana bolnavilor, dar şi modul în care sunt trataţi bolnavii.

Controlul este realizat de o echipă coordonată de Fabioara Ionescu, administratorul public al judeţului, din care fac parte reprezenanţi din toate direcţiile Consiliului Judeţean Prahova.

Mircea Cosma a declarat că sunt verificate modul de asigurare a curăţeniei şi igienei, a hranei pentru bolnavi, modul în care funcţionează farmacia, modul de cheltuire a sumelor pentru achiziţii, prevăzute din bugetul judeţului, precum şi  asigurarea accesului în spital pentru pacienţi şi însoţitori.

Controlul se desfăşoară în toate secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi este verificat şi ambulatoriul de specialiate.

 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro