Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:04:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dan Nica îi acuză pe Anastase şi Boc că au falimentat Poşta Română


1 iunie 2012

dan_nicaMinistrul Comunicaţiilor, Dan Nica, a susţinut o conferinţa de presă pe tema restructurării şi modernizării Poştei Române şi arătat că instituţia se confruntă cu o situaţie fără precedent, putând intra în faliment.

Dan Nica a acuzat afacerile de Poşta Română, desfăşurate de apropiaţi ai fostului premier, Emil Boc, şi ai preşedintelui Camerei Deputaţilor. El a spus că mama Robertei Anastase are afaceri ilegale cu Poşta. Acuzaţia vine la doua o zi după ce s-a aflat că tatăl lui Anastase are un salariu de bugetar de lux, de 35.000 lei pe lună de la Conpet. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, în direct , la Antena 3, că niciunul din părinţii săi nu are afaceri.

"Mama nu are afaceri, este pensionară. Tata lucrează(...).Părinţii mei nu au afaceri. Îi atrag atenţia domnului Nica că îl voi da în judecată pentru informaţii false pe care le transmite cu bună ştiinţă. Nu este în stare să verifice nişte informaţii înainte de a le face publice(...) Ministrul Nica nu mai este o persoană căreia să-i acord credibilitate", a spus Roberta Anastase, la Antena 3.

De asemenea, Roberta Anastase a declarat că tatăl său, Corneliu Anastase, directorului CONPET, lucrează de peste 13 ani la această companie, iar activitatea lui acolo nu are niciun fel de legătură cu activitatea sa politică. "Tatăl meu lucrează la CONPET cu mult înainte de a avea eu vreo funcţie publică", a spus Roberta Anastase.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro