Luni, 6 decembrie 2021 - 1:50:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Hipodromul din Ploieşti este gata


22 iunie 2016

Lucrările de reconstrucţie a Hipodromului din Ploieşti au ajuns la final. Astăzi, reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene au participat la recepţia finală a investiţiei şi trebuie sp recunoaştem că noua investiţie arată foarte bine.

A avut loc recepţia obiectivului ”Modernizarea/extinderea funcţională a Hipodromului din Ploieşti” finanţat prin REGIO - Axa prioritara: 1 Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere Domeniul Major de Intervenţie: 1.1 Planuri integrate de dezvoltare urbană Sub-domeniul Poli de creştere.

Valoarea totală a proiectului a fost de 77.437.985,08 lei din care valoarea eligibilă 65.619.247,59 lei. Obiectivul general al proiectului este de a contribui la dezvoltarea economică şi durabilă a Polului de Creştere Ploieşti-Prahova şi creşterea calităţii vieţii prin îmbunătăţirea infrastructurii urbane de agrement.

Lucrările au presupus construirea unui centru hipic modern la standardele internaţionale precum şi crearea de spaţii pentru funcţiuni legate de servicii conexe activităţilor hipice (cafenea, restaurant, case de pariuri etc). Totodată, au fost realizate amenajări specifice hipice (70.732, 88 mp), platforme carosabile şi pietonale (23.637 mp), grajduri (3.108 mp) etc.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(535 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adi Deseuri Prahova

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 4 decembrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro