Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:59:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Regele Mihai deschide porţile Palatului Elisabeta


23 octombrie 2013

Maiestatea Sa, Regele Mihai, ajuns la venerabila vârstă de 92 de ani, pe care îi va împlini pe 25 octombrie, deschide porţile Palatului Elisabeta, pentru toţi cei care doresc să îi ureze la mulţi ani.

Potrivit unui comunicat oficial, Maiestatea Sa îşi va aştepta invitaţii la Palat şi îi va saluta de la balcon.

„În ziua de vineri, 8 noiembrie 2013, la ora 10, Regele Mihai I deschide porţile Palatului Elisabeta tuturor celor care doresc să-i ureze la mulţi ani cu ocazia zilei de naştere şi a zilei onomastice. Majestatea Sa împlineşte 92 de ani în ziua de 25 octombrie 2013, iar în ziua Sfinţilor Mihail şi Gavriil sărbătoreşte public ziua de naştere, împreună cu cea onomastică.
Români din toată ţara şi din Basarabia sunt aşteptaţi cu plăcere la Palatul Elisabeta. La ora 11, Majestatea Sa va ieşi în balconul palatului, pentru a saluta participanţii. Cu ocazia evenimentului va avea loc, timp de trei sferturi de oră, un concert în grădina palatului. Intrarea este liberă, fără invitaţii!
Maiestatea Sa are numeroşi susţinători de toate vârstele, astfel încât sunt aşteptaţi numeroşi simpatizanţi pentru a-i face urări, cu ocazia celor două evenimente.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro