Miercuri, 25 mai 2022 - 1:57:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Jumătate de tonă de peşte în Lacul Bisericii din Câmpina


8 mai 2021

Peste 500 kilograme de peşte in speciile cteno şi fitofag - hipă şi novac populează de sâmbătă Lacul Bisericii din Câmpina. 

Asociaţia Generală a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi împreună cu Primăria Câmpina au decis să populeze lacul cu o cantitate importantă de peşte. Scopul acţiunii îl constituie, printre altele şi eradicarea vegetaţiei inestetice care s-a extins pe lacul câmpinean.  Speciile de peşte alese sunt cele care se hrănesc cu fitoplancton şi zooplancton.

Acţiunea de populare a lacului a fost supravegheată de primarul Alin Moldoveanu. Reprezentanţii AGVPS au anunţat că după încetarea perioadei de prohibiţie, vor fi introduse anumite restricţii în ceea ce priveşte pescuitul pe Lacul Bisericii, pentru a menţine cât mai mult timp peştele, în acest mod lacul fiind igienizat natural. AGVPS şi Poliţia Locală Câmpina vor organiza actiuni de control pentru a asigura respectarea noilor reguli.

Primăria Câmpina are în administrare  zona de agrement Lacul Bisericii ( parcul şi locul de joacă), iar luciul de apă este în grija AGVPS.  


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 mai 2022
Autentificare
stiriactuale.ro