Joi, 28 martie 2024 - 12:42:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Modernizarea satului începe pe Facebook


17 octombrie 2015

La doar câţiva kilometrii de Ploieşti, la graniţa dintre judeţele Prahova şi Dâmboviţa, situată pe DN 1A, se află comuna Corneşti, o comună reprezentată într-un mod inedit pe site-urile de socializare, cu o "ofertă" aproape de nerefuzat. Iată ce spun locuitorii comunei şi cum îşi manifestă ei devotamentul faţă de comuna lor, printr-o pagină de Facebook, dedicată exclusiv corneştenilor:

"Pagina "REPARĂM CORNEŞTIUL" este dedicată exclusiv oamenilor frumoşi şi deştepţi din comuna noastră, acelor oameni demni şi oneşti, care cred că modernizarea şi reforma sunt primordiale şi vor să se alăture acestui proiect fără de care progresul şi prosperitatea Corneştiului sunt tot mai îndepărtate.

NU milităm pentru formaţiuni politice. Corneştiul este căminul corneştenilor, nu afacerea unor grupuri. Credem că demararea proiectelor concrete de dezvoltare şi a absorbţiei fondurilor europene trebuie să aibă loc în fapt şi nu doar în promisiuni electorale.

Pe această pagină, a noastră, a corneştenilor simpli şi de bun-simţ, vor fi prezentate pe parcursul lunilor următoare o mare parte din proiectele care se pot implementa şi vor fi realizabile la Corneşti începând cu vara lui 2016, dacă vom lua atitudine şi vom fi uniţi în faţa celei mai mari provocări. Provocare, care ne va arăta direcţia în care comuna noastră va merge începând de anul viitor. Alegerile locale sunt cheia care ne va deschide uşa unui viitor mai bun pentru noi şi pentru copiii noştri, sau ne va plafona pentru mulţi ani într-o debandadă administrativă şi în incapacitatea de a porni proiectele vitale progresului economic, social, cultural, medical şi nu în ultimul rând educaţional.

Împreună, uniţi ne putem face auziţi. Ideile noastre trebuie să conteze, iar voinţa noastră de muncă, tenacitatea, perseverenţa şi seriozitatea, trebuie să dea roade. Împreună trebuie să reclădim comuna noastră din temeli, iar certitudinea că acest lucru se întâmplă, nu va mai fi pusă la îndoială, pentru că, cu toţii ne vom aduce aportul la desăvârşirea proiectului de reconstrucţie a locului pe care noi îl numim ACASĂ."

sursa: www.facebook.com/reparamcornestiul


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro