Joi, 25 aprilie 2024 - 12:20:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Când se redeschide Spitalul din Urlaţi?


28 aprilie 2013

Inaugurat cu mare tam-tam în campania electorală pentru alegerile parlamentare, Spitalul din Urlaţi nu poate primi încă, niciun pacient.

Motivul? Ordonanţa care blochează angajările în sistemul bugetar.

Marian Măchiţescu, primarul oraşului Urlaţi, este dezamăgit de tergiversarea situaţiei, dar speră ca cel târziu în luna iulie unitatea medicală să fie redeschisă.

„Am tot discutat şi cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi cu cei ai Ministerului de Finanţe. Se pare că au reuşit să ajungă la un consens şi va fi elaborată hotărârea de Guvern pentru a putea demara angajările. Avantajul nostru este că cei care au lucrat în spital înainte se pot angaja fără concurs, iar procedurile cu CAS vor dura destul de puţin”, ne-a spus Măchiţescu.

Cu alte cuvinte, deşi toată lumea a fost informată că Spitalul din Urlaţi a fost redeschis la 1 octombrie 2012, nici până astăzi locuitorii de pe Valea Cricovului nu au scăpat de mersul la Ploieşti sau Mizil pentru asistenţă medicală. Şi nu putem să nu ne întrebăm ce rost au avut manifestările festiviste din toamna anului trecut, ce rost au avut tăierile de panglici sau conferinţele de presă în care era anunţatî redeschiderea Spitalului din Urlaţi?

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro