Vineri, 19 aprilie 2024 - 5:01:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


R.P.Chineză, interesată de afaceri economice în Prahova


21 iulie 2016


 

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, BogdanToader (33 de ani) a primit la sediul Parcului Industrial SA Ploieşti, o importantă delegaţie chineză, formată din oficiali şi oameni de afaceri chinezi, condusă de Lu Xiunhua, preşedintele Consiliului pentru promovarea cooperării Sud – Sud al R.P. Chineze. La eveniment a fost prezent şi ES Dl. Xu Feihong, ambasadorul R.P. Chineze  în România.

În cadrul întâlnirii au fost abordate aspecte privind posibilităţile de investiţii şi cooperare dintre companiile din RP Chineză şi România şi dezvoltarea în comun de capacităţi de producţie, inclusiv pe terţe pieţe.

În acest sens, preşedintele Bogdan Toader le-a prezentat
oaspeţilor chinezi principalele proiecte aflate în derulare la nivelul forului administrativ judeţean, precum şi potenţialul economic şi investiţional al judeţului, arătând, totodată, interesul pentru investiţiile chineze care s-ar putea dezvolta în Prahova, în special în parcurile industriale.

Cu acest prilej, ospeţii chinezi au vizitat două societăţi comerciale care funcţionează la nivelul Parcului Industrial Ploiesti, una cu capital românesc şi alta cu capital chinez.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro