Marţi, 19 martie 2024 - 9:05:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Contestaţia DNA în cazul lui Sebastian Ghiţă, pe masa instanţei


27 decembrie 2016

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie judecă marţi contestaţia DNA privind ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara pentru Sebastian Ghiţă.

Termenul a fost preschimbat de două ori, de pe 30 ianuarie pe data de 5 ianuarie 2017, respectiv pe 27.12.2016 la ora 12.00.

Pe 16 decembrie, ÎCCJ a admis solicitarea fostului deputat de ridicare a interdicţiei de părăsire a ţării "fără încuviinţarea organului competent", în dosarul în care este judecat alături de foştii şefi ai Parchetului Curţii de Apel Ploieşti, fostul şef al Direcţiei Generale Anticorupţie Prahova, Constantin Isps, şi Viorel Dosarul, fost şef al Poliţiei Judeţene Prahova.

Decizia de ridicare a interdicţiei, nedefinitivă şi nici executorie, i-a fost înmânată lui Sebastian Ghiţă luni dimineaţă, 19 decembrie, când acesta s-a prezentat la sediul IPJ Prahova pentru măsura controlului judiciar, potrivit unui comunicat remis de Poliţia Română.

Acuzat de spălare de bani în dosarul Ponta-Blair, Ghiţă a fost citat miercurea trecută, la ora 12.00 de procurorii DNA Ploieşti. Acesta nu s-a prezentat însă, în faţa procurorilor ajungând doar avocaţii săi.

Ulterior, fostul deputat a fost dat în consemn la frontieră.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro