Marţi, 19 martie 2024 - 10:35:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Politica-o mare curvă/ A treia oară a fost cu noroc


8 februarie 2013

După două runde în care aleşii PDL s-au opus proiectului de construire a unor apartamente ANL prin credit ipotecar, a treia oară democrat liberalii din Consiliul Local  au ajuns la concluzia că noul ansmablu merită să fie contruit în Ploieşti.

Ce i-a făcut oare să se răzgândească? Acesta este marele mister al şedinţei extraordinare a Consiliului Local Ploieşti. Gurile rele susţin că foarte curând, PDL va trece la putere la Ploieşti obţinând un post de viceprimar. În cărţi sunt Cătălina Bozianu şi Costel Horghidan, suprinzător absenţi la şedinţa CL de ieri.

Şi ca să nu bată prea tare la ochi, Gheorghe Sârbu cel mai vehement opozant al proiectului ANL, i-a cerut primarului Bădescu o declaraţie publică prin care să anunţe că va milita pentru contruirea mai multor locuinţe sociale la Ploieşti. Bineînţeles că Bădescu s-a conformat şi a anunţat că va solicita sprijinul parlamentarilor prahoveni pentru a demara contruirea a cât mai multe locuinţe sociale. Edilul a mai afirmat că  Roberta Anastase l-a asigurat de sprijinul PDL pentru acest proiect, iar hotărârea de CL a fost adoptată cu 23 de voturi pentru şi...o abţinere. Pedelistul Gheorghe Sârbu s-a abţinut „ca să nu treacă proiectul cu unanimitate absolută”.

Nu înţelegem însă ipocrizia lui Sârbu care mai întâi ţipa împotriva tunului imobiliar pregătit de USL, ca mai apoi să anunţe că aleşii PDL vor vota proiectul de hotărâre exact în varianta în care fusese respinsă de două ori de aceeaşi aleşi PDL. S-a transformat „tunul imobiliar” într-un proiect bun pentru Ploieşti pur şi simplu?

Aşteptăm cu interes următoare şedinţă ordinară a Consiliului Local Ploieşti pentru a vedea dacă Raul Petrescu va rămâne fără postul de viceprimar, aşa cum se vehiculează de mai bine de o lună de zile prin Palatul Administrativ.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro