Duminică, 28 aprilie 2024 - 3:06:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dezvăluirile Stiri Actuale despre CSM Ploieşti, confirmate într-o conferinţă de presă de un consilier local!


23 martie 2023



Dezvăluirile publicaţiei noastre despre problemele grave din CSM Ploiesti au fost confirmate într-o conferinţă de presă de către consilierul local Alexandru Stefan (Prahova în Acţiune).

"CSM este al ploiestenilor si asa trebuie să rămână!", si-a început expunerea alesul local, care a fost într-o vizită la sediul clubului municipal, încercând să stea de vorbă cu cât mai mulţi angajaţi. 

Stefan a povestit că a identificat foarte multe nereguli în activitatea clubului care primeste anual peste 20 de milioane de lei din partea Consiliului Local Ploiesti, fără a exista un control real în legătură cu modul în care sunt cheltuite aceste sume. 

"Există secţii unde copiii nu primesc bani pentru deplasări, iar de sărbtori au primit cadou...o pungă de puleţi si câteva dulciuri de slabă calitate. Dar avem sportivi care primesc 5000 de dolari salariu luna. Este clar o disciminare între secţii, care nu ar trebui să existe", a spus alesul local. 

El a identificat si disproportionalitatea dintre personalul administrativ (supradimensionat) si cel sportiv. "Avem prea mulţi oameni în administrativ si prea puţini pentru sport si nu există nicio evidenţă exactă a copiilor care practică sportul în cadrul clubului municipal", a afirmat consilierul Alexandru Stefan. 

"Din păcate văd că dl primar incearcă fix aceeasi metoda nefunctionala: nominalizarea unui consilier personal fără concurs la conducerea clubului. Metoda nu a functionat de cinci- sase ori, dar o foloseste din nou", a mai declarat consilierul Prahova în Acţiune. 

El a anunţat că va iniţia un proiect de hotărâre de Consiliu Local pentru înfiinţarea unui Comitet de Coordonare la CSM Ploiesti. Acesta va fi format din consiieri locali, membri ai societăţii civile si reprezentanţi ai presei, pentru a demonstra transparenţă si pentru a eficientiza activitatea unui club, care isi dovedeste ineficienţa. 

Rămâne de văzut cum vor primi oamenii primarului Andrei Volosevici iniţiativa de infiintare a unui organism menit să vegheze la cheltuirea eficientă a banului public.

 


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro