Vineri, 28 ianuarie 2022 - 6:25:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Eugen Prună, numit manager de proiect, prin dispoziţia primarului Dobre, la un proiect din subordinea viceprimarului Ganea


1 noiembrie 2018Proiectul de mediu pentru achiziţia a 11 autobuze electrice a fost realizat de Cristian Ganea, împreună cu angajaţii Direcţiei Tehnic Investiţii şi cu viceprimarul George Pană. Odată realizat proiectul, viceprimarii nu au fost lăsaţi să numească un manager de proiect, iar edilul şef l-a numit în această funcţie, prin dispoziţie, pe Eugen Prună, consilierul personal al primarului Adrian Dobre.

“Consider că eu ca viceprimar, sau domnul Pană, trebuie să punem un om în care să avem încredere să ducă acest proiect mai departe şi aud de dimineaţă că e tăiat şi e pus domnul Prună. Am impresia că dânsul va candida la primărie. Prună a fost pus manager de proiect prin dispoziţia domnului primar, deşi propunerea a fost pentru directorul Direcţiei Tehnic Investiţii”, a explicat Cristian Ganea într-o conferinţă de presă.

Viceprimarii Cristian Ganea (PSD) şi George Pană (ALDE) au reluat miercuri, 31 octombrie, într-o conferinţă de presă, o problemă pe care au mai semnalat-o de-a lungul timpului, aceea că primarul Adrian Dobre intervine în direcţii din subordinea celor doi viceprimari.

Cei doi viceprimari l-au acuzat  pe Dobre că cheamă oameni din echipa lor fără să fie anunţaţi, face angajări în cadrul direcţiilor respective, ultima dată fiind vorba de şapte angajări făcute în direcţii din subordinea viceprimarilor fără ca aceştia să fie anunţaţi, la Tehnic Investiţii, la Patrimoniu şi la Comunicare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(154 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
Top articole
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 ianuarie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro