Duminică, 21 iulie 2024 - 6:55:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sorin Apostu, primarul suspendat al Clujului, şi-a dat demisia


16 februarie 2012

apostuPrimarul suspendat al Clujului, Sorin Apostu, arestat în noiembrie 2011 şi trimis în judecată pentru fapte de corupţie, a demisionat, miercuri, din funcţia pe care o deţinea la Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Unul dintre apărătorii lui Sorin Apostu, avocatul Gheorghiţă Mateuţ, a confirmat informaţia potrivit căreia primarul suspendat al Clujului şi-a dat, miercuri, demisia. În opinia avocatului, însă, demisia lui Apostu nu influenţează cu nimic şansele ca acesta să fie eliberat sub control judiciar. „Cred că a fost o decizie personală a domniei sale, cu caracter politic. Nu are legătură cu faptul că ar creşte şansele ca domnul Apostu să fie judecat în stare de libertate“, a adăugat Gheorghiţă Mateuţ.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei, Oana Buzatu, a declarat că a aflat despre faptul că urmează ca la registratura instituţiei să fie înregistrat un act semnaz de edilul suspendat din funcţie. „De îndată ce se va înregistra documentul, vom anunţa oficial despre ce este vorba“, a spus Oana Buzatu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro