Miercuri, 12 iunie 2024 - 6:31:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mentă nu " freacă menta"


18 noiembrie 2022

Despre Robert Ioniţă cunoscut de prieteni ca Mentă, am mai scris legat de pasiunea noastră comuna fotbalul. Despre Mentă profu' de geografie nu .

Deşi suntem colegi şi prieteni, pana azi nu pot spune ca m-a dat pe spate ( ce păcat ca nu este femeie) cu realizările lui profesionale.

Azi însă cu prilejul unui cerc pedagogic de geografie Robert a spart tiparele despre cum se poate preda o lecţie intr-o maniera moderna arătând ca dacă vrei sa îţi dai upgrade la ce înveţi în facultate ,sa transpui cunoştinţele proprii uzand de tehnologia actuala , pana şi cea mai plictisitoare materie poate deveni atractiva.

Implicat intr-o mulţime de proiecte şcolare, Mentă pe lângă orele de la clasa pe care le pregăteşte cu mare atenţie  are o mulţime de alte atribuţii pe care le puteţi vedea ataşate mai jos.

O intamplare amuzanta azi în timpul lecţiei ţinute de Robert în fata colegilor sai de arie ,mai precis o dna profesor cu ceva ani mai mare decât el şi mai multa experienţă la catedra a afirmat ca si-ar dori sa fie din nou eleva şi Robert sa-i fie profesor.

Un compliment şi în acelaşi timp o recunoaştere a muncii depuse care are o valoare cu atât mai mare cu cât vine din partea unui coleg .

Înainte sa închei va las şi un link pentru a vedea şi alta fata a lui Mentă

Bafta în continuare mister şi cât mai multe realizări la catedra deoarece fotbalistic ai trecut la old boys

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 12 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro