Marţi, 19 martie 2024 - 1:44:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Kiru vs Răchită! Legenda Lupilor spune lucrurilor pe nume!


20 aprilie 2021

Războiul dintre Daniel Chiriţă, Legenda Lupilor, şi Valeriu Răchită apare din nou în atenţia suporterilor ploieşteni. De această dată, Kiru este supărat că s-a trezit cu patru procese prin care se încearcă evacuarea sa din baza sportivă situată în zona parcului de la Sala Sporturilor. 

"Eu toţi banii câştigaţi din fotbal i-am investit în baza asta sportivă. Sunt aici de 19 ani şi am construit o bază sportivă la standarde europene. Aici este toată viaţa mea şi am demonstrat că pot face ceva pentru copiii ploieştenilor. În schimb, naşul meu, Vivi Răchită este învăţat doar să toace banii publici. Se implică doar în proiecte finanţate de primării, iar câştigurile sale le-a investit în vile şi în maşini.", ne-a spus Kiru.

O simplă comparaţie între cei doi este în dezavantajul fostului căpitan al Stelei. În 2016, Daniel Chiriţă a acceptat să joace gratis pentru noul Petrolul, echipă înfiinţată de fostele glorii, după dezastrul lăsat în urmă de Daniel Capră. În schimb, în 2010, Valeriu Răchită încasa ca antrenor al Petrolului frumuşica sumă de 10.000 de euro, bani proveniţi din bugetul local al municipiului Ploieşti. Şi asta în plină criză economică, într-o perioadă în care salariile funcţionarilor publici fuseseră tăiate cu mai bine de 50%...Că doar era ...solidaritate.

Şi dacă tot vorbim despre 2016 şi despre proiectul comun al suporterilor şi al fostelor glorii ar trebui să amintim un episod care a revoltat toată suflarea fotbalistică. Fostele glorii ale clubului Petrolul au avut interzis în sala de conferinte a stadionului Ilie Oană, sală în care doreau să anunţe naşterea noului proiect. La acel moment, consilierul pe probleme sportive ale primarului Adrian Dobre era...Valeriu Răchită, cel care decidea absolut tot ceea ce se întâmpla la stadion!

Cine are urechi de auzit, să audă! 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro