Marţi, 19 martie 2024 - 4:10:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VIDEO Cum ar putea arăta municipiul Câmpina peste câţiva ani. Proiect modern de reamenajare urbană!


18 august 2022

Autorităţile locale câmpinene au publicat proiectul de regenerare urbană a municipiului Câmpina, cel mai inovativ obiectiv de acest gen din Prahova. Pasajul subteran, atât de hulit de adversarii primarului Alin Moldoveanu, va transforma Câmpina într-un oraş modern, asemenea marilor oraşe europene. Pasajul va prelua si circulaţia mijloacelor de transport public în comun şi va sistematiza traficul rutier într-un oraş sufocat deja de numărul mare de vehicule.

Un astfel de proiect este deja în implementare la Oradea, acolo unde, nu unul ci ŞASE pasaje subterane vor trece pe sub zona istorică a oraşului degrevând municipiul de traficul rutier. La Oradea, circulaţia rutieră prin centrul oraşului a fost închisă total începând cu data de 15 august pentru doi ani, până la finalizarea proiectului finanţat din fonduri europene.

La Câmpina, viitorul pasaj subteran va prelua circulaţia rutieră iar centrul oraşului va fi transformat într-o zonă de promenadă unde în viitor se vor putea organiza evenimente cultural artistice. 
 
"Vă prezint în premieră cum va arăta centrul Municipiului Câmpina. Cum vor arăta pasajul rutier, pasajul pietonal, parcarea şi spaţiul pietonal de deasupra. Vă rog să priviţi filmuleţul, aceasta este Câmpina Viitorului! Sunt sigur că o să vă placă! Priviţi cu atenţie, este chiar Câmpina noastră! Aşa va arăta într-un viitor apropiat! Un oras spre care vor privi şi alţii poate cu invidei, dar un oraş de care noi vom fi mândri! Cine nu ar vrea un astfel de oraş? Poate doar cei care au ţinut Câmpina în loc atâţia ani, poate cei care au blocat fondurile europene, poate cei care aum vă mint şi vă sperie că ne trebuie 10 ani pentru un asemenea pasaj! Sunt cei care m-au atacată şi mă atacă neîntrerupt, puşi şi plătiţi să se opună dezvoltării oraşului, să creeze, panică în rândul locuitorilor, să blocheze un proiect atât de frumos şi de importan pentru oraş! Priviţi filmuleţul! Aşa va arta Câmpina noastră, a celor care o iubim şi respectăm!   a scris primarul Alin Moldoveanu pe pagina sa de Facebook. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro