Marţi, 19 martie 2024 - 1:02:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pleacă Auraş Dragomir din Consiliul Judeţean Prahova?


25 februarie 2013

Încetarea mandatelor de consilieri judeţeni ale lui Auraş Dragomir (PPDD) şi Mihai Albulescu (PSD) vor fi supuse dezbaterii aleşilor în şedinţa Consiliului Judeţean Prahova.

Dacă social democratul Albulescu a demisionat pe motiv de incompatibilitate, după ce a fost numit secretar de stat în Ministerul Economiei, PPDD doreşte schimbarea lui Dragomir încă din luna noiembrie.

În cazul fostului vicepreşedinte al CJ Prahova, ar trebui să fie vorba despre constatarea încetării de drept a mandatului, ca urmare a pierderii sprijinului politic din partea partidului pe lista căruia a fost ales.

PPDD a mai încercat în câteva rânduri să-l “elimine” pe Auraş Dragomir, însă s-a lovit de refuzul aleşilor USL care au motivat că dacă ar aproba o asemenea hotărâre, aceasta ar putea fi atacată la instanţele europene cu mari şanse de câştig pentru consilierul dat afară din CJ.

Locul lui Auraş Dragomir în CJ ar urma să fie luat de Nicolae Niculcea, prim-vicepreşedintele PP-DD Prahova.

Nu este prima modificare de componenţă a Consiliului Judeţean Prahova. În ianuarie, au fost validaţi şapte noi aleşi judeţeni, după ce şase consilieri au fost aleşi în Parlament, iar Ion Dilirici a fost numit director al APIA Prahova. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro