Luni, 22 iulie 2024 - 4:43:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sinaia Forever-100% România


12 septembrie 2018

 

 Primăria Oraşului organizează cea de-a 24-a ediţie a Festivalului Sinaia Forever, un eveniment ce are ca temă 100% România. 

Ca în fiecare an, strada va fi animată de prietenii de la Teatrul Masca, statuile gigant vor prinde viaţă iar trupa Crispus va “jongla” cu focul. Dansatori, trupe şi artişti precum Barbarossa, Bucium, Sapphire Band, Next Ex, Playthoven vor fi printre noi şi ne vor prinde în jocul lor. De asemenea  meşteşugarii vă vor aştepta la târgul organizat pe durata festivalului. Un loc deosebit este cel al Producătorilor Locali, susţinuţi de Primăria Sinaia, pe care îi veţi întâlni la standurile special amenajate. Copiii au locul lor, iar trupa de Teatru Ancuţa va pune în scenă piese interactive, concursuri, pop-quizuri  istorice şi le va pregăti surprize tuturor participanţilor.  Terasele deschise timp de 3 zile vă invită să petreceţi 100% româneşte.

Pe scena din centrul parcului Dimitrie Ghica vor concerta:  Carla’s Dreams, The Motans, Bere Gratis & Gheorghe Zamfir, Lidia Buble. De asemenea îi veţi asculta pe Lucia, The Monojacks, Cuibul, Melting Dice, Robin and the Backstabbers. În noapte, focurile de artificii vor pune punct distracţiei de peste zi.

Peste tot vom întâlni repere despre tot ce ne înconjoară. Natura este elementul care ne uneşte pe toţi iar porţile simbolice pe sub care vom trece ne vor aminti de flora şi fauna din zona noastră. De asemenea omul şi activităţile lui sunt în prim plan, pentru că Sinaia este 100% România pentru toţi. Poarta care ne va aminti de tot ce semnifică oraşul nostru,  aduce în prim plan activităţile pe care le desfăşurăm aici 365 de zile pe an: drumeţii cu sau fără bicicletă, sporturi de iarnă, dar şi evenimente din cele mai diferite, în care omul este personajul principal. 

Sinaia Forever-100% România este despre românii viitorului.

Trebuie să vedem dincolo de noi. La Festivalul Sinaia Forever avem loc pentru toţi cei care zilnic îşi aduc aportul la o Românie mai bună.  V-am obişnuit ca în fiecare an să vă provocăm înspre descoperirea sau înţelegerea unor teme simbolizate prin decorurile festivalului. Anul acesta România şi românii sunt marea provocare. 

Este al doilea an în care  susţinem producătorii locali şi ong-urile prin acordarea de spaţii gratuite pentru a-şi desfăşura activităţile. Echipa Primăriei a lucrat la fiecare detaliu pentru a transpune participanţii într-un cadru imaginar unde vor găsi elementele geografice şi mai ales oamenii care le dau viaţă.

Vă invit să le descoperiţi, să vă faceţi poze cu ceea ce vă reprezintă şi să le postaţi cu #sinaiafover2018 şi #aicisiacuprimariasinaia. Cu prilejul festivalui lansăm şi noua campania de comunicare a Primăriei Sinaia-AICI şi ACUM-pentru Sinaia-România. O campanie prin care susţinem folosirea mijloacelor de comunicare şi lucru online”, a spus Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.  

Detalii tehnice:

  • Accesul auto va fi restricţionat pe B-dul Carol I de la intersecţia cu B-dul Republicii până la intersecţia cu Strada Gării, din data de 13 septembrie ora 08.00 pană în data de 16 septembrie ora 20.00. Accesul auto se va face pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător, atât la intrarea cât şi la ieşirea din localitate.
  • În timpul paradei care se va desfăsura vineri pe B-dul Carol I, cu începere de la ora 18.30, coloana oficială va fi însotită de jandarmi, poliţia staţiunii şi cea locală, iar pietonii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile acestora.
  • În timpul evenimentului   Primăria Oraşului Sinaia în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, Poliţia staţiunii şi Poliţia locală vor avea un punct de comandă comun al forţelor de ordine, amplasat la primărie, unde veţi putea semnala eventualele incidente.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro