Sâmbătă, 18 mai 2024 - 10:16:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VIDEO Scandal şi ameninţări în şedinţa CL Ploieşti! Protagonistul: un apropiat al primarului Volosevici


1 noiembrie 2023Imagini incredibile în sedinţa ordinară a Consiliului Local Ploiesti din data de 31 octombrie. Protagonist: "faimosul" Fernando Scorus, tatăl consilierului personal al primarului Andrei Volosevici.  Vorbim despre acelasi consilier personal care ocupă si funcţia de metodist la CSM Ploiesti...

Vociferările permanente ale cetăţeanului Scoruş, care asista la desfăsurarea sedinţei de consiliu, dar puncta fiecare intervenţie, a dus la solicitarea evacuării acestuia din sală. 

"Vă rog să îl evacuaţi din sală", a cerut Valentin Marcu, presedintele de sedintă, adresându-se sefului Poliţiei Locale Ploiesti, Cătălin Albu (naşul primarului Volosevici).

Nici primarul Andrei Volosevici nu a reuşit să îl potolească pe scandalagiu. După schimburi de replici, Fernando Scoruş a plecat spre ieşire, dar nu înainte de a-i spune lui Valentin Marcu: "Vrei să te bat aici".... 

Imaginile sunt incredibile si arată imaginea unui Ploieşti incredibil, în care apropiaţii primarului Andrei Volosevici jignesc, înjură, ameninţă  si se comportă ca pe moşia proprie. 

Filmarea este preluată din transmisia live a colegilor de la www.observatorulph.ro 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro